上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 33

收藏  |  訂閱
3.1k  56.0k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-18 09:49 PM 發表 查看引用來源

你玩暗戀呀:smile_41:  
我是男仔頭...
直接講未得咯 ! 不用玩暗戀.

你最近同 bb 點呀 ? 仲沉緊同一個女仔 ??

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-19 10:29 AM 發表 查看引用來源

早晨東尼~好開心咁喎:smile_o10:  
我係樂天派嘛:smile_38:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-5-19 10:48 AM 發表 查看引用來源

我都要決心減磅! 陳晚去茶仔(好耐矛去個間),個相熟服務圓話:

X 生,貢耐矛泥呀!你肥左喎!!!  :smile_o04:

PK ,嬲佢 5 係, 5 嬲佢又 5 係!:smile_o02: :smile_o02:
:smile_30:  你話茅肥呀~~重左之麻

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-5-19 10:41 AM 發表 查看引用來源
早晨,各路鷹祟!

小弟己嘆自家制肉丁一丁 + 凍咖啡!

你地呢!?
:smile_45:  難怪你肥囉

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-5-19 10:48 AM 發表 查看引用來源

我都要決心減磅! 陳晚去茶仔(好耐矛去個間),個相熟服務圓話:

X 生,貢耐矛泥呀!你肥左喎!!!  :smile_o04:

PK ,嬲佢 5 係, 5 嬲佢又 5 係!:smile_o02: :smile_o02:
豬怕出名人怕肥:smile_o03:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-5-18 10:48 PM 發表 查看引用來源

減肥..可以飯前食半隻西柚先 or...詐汁飲...
貧血忌 !!
禾試過..work  !!

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-5-19 10:50 AM 發表 查看引用來源

我是男仔頭...
直接講未得咯 ! 不用玩暗戀.

你最近同 bb 點呀 ? 仲沉緊同一個女仔 ??
女仔要有女性既溫柔先至得到男人既歡心架:smile_o09:

我同佢保持良好既關係:smile_o03:

各取所需:smile_o11:

甘多位師兄早晨呀:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 tonyckw 於 2011-5-19 10:53 AM 發表 查看引用來源

我係樂天派嘛:smile_38:
你係咪日日食樂天熊仔餅架:smile_38:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-5-19 11:09 AM 發表 查看引用來源

減肥..可以飯前食半隻西柚先 or...詐汁飲...
貧血忌 !!
禾試過..work  !!
你幾高幾重呢:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆