上一頁下一頁
發新話題

28 - 40 YEARS OLD單身既人,,,請進

收藏  |  訂閱
1.4k  32.0k

引用:
原帖由 吳講德 於 2009-7-6 13:39 發表 查看引用來源

我唔係女,約我冇用個bor:smile_o01:
未出POST姐,,,,

但係都想男女平均D

引用:
原帖由 於 2009-7-6 13:29 發表 查看引用來源

我睇到係會唔會有難度:smile_53: :smile_53:
其實我地都睇到個難度....

不過個難度係在於男女人數可唔可以平均~

希望真係可以做到喇:smile_o06:

引用:
原帖由 STELLAYEE 於 2009-7-6 02:02 PM 發表 查看引用來源

未出POST姐,,,,

但係都想男女平均D
果道有咩玩家,我未去過cafe玩,因為覺得會悶:smile_35:

引用:
原帖由 吳講德 於 2009-7-6 13:39 發表 查看引用來源

我唔係女,約我冇用個bor:smile_o01:

嗄問你去唔去啫,冇話過你係女嚄,你唔好將自己嘅嘢,話人哋係咁諗先

引用:
原帖由 STELLAYEE 於 2009-7-6 14:15 發表 查看引用來源

其實我地都睇到個難度....

不過個難度係在於男女人數可唔可以平均~

希望真係可以做到喇:smile_o06:
平衡就一定冇,多數係男多女小

引用:
原帖由 於 2009-7-6 02:42 PM 發表 查看引用來源

嗄問你去唔去啫,冇話過你係女嚄,你唔好將自己嘅嘢,話人哋係咁諗先
咁小d仔去咪平均d羅:smile_o01:

引用:
原帖由 吳講德 於 2009-7-6 14:47 發表 查看引用來源

咁小d仔去咪平均d羅:smile_o01:
我耐冇上嚟啫,你個名我好耐之前見過啦,你估我唔知你係仔咩:smile_29: :smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 於 2009-7-6 02:50 PM 發表 查看引用來源

我耐冇上嚟啫,你個名我好耐之前見過啦,你估我唔知你係仔咩:smile_29: :smile_29: :smile_29:
咁仲約咁多仔咪唔平均羅:smile_o04:

引用:
原帖由 於 2009-7-6 14:45 發表 查看引用來源

平衡就一定冇,多數係男多女小
我知道,,,不過唔做過點知冇可能呢...????

我1定會努力去做!!!:smile_o06:

SUPPORT我喇~~THANK YOU

引用:
原帖由 吳講德 於 2009-7-6 14:56 發表 查看引用來源

咁仲約咁多仔咪唔平均羅:smile_o04:
10個男喎....咁快有10人去咩?????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆