上一頁下一頁
發新話題

女仔講 phone sex… (女仔喜此道者請進,不喜請繞道,唔係搵 sp)

收藏  |  訂閱
270  23.6k

引用:
原帖由 朱古力.波 於 2009-6-28 03:30 AM 發表 查看引用來源

加油!!
一定!!!

引用:
原帖由 siufat0149 於 2009-6-27 22:42 發表 查看引用來源

你咁容易搵到人玩既,你係邊搵架?
其實都唔係容易搵到人....睇彩數!
不過有兩三個一直有keep住!
但有時間大家唔夾...都會再上網搏下...搵唔搵到!

Am I in? 起YM都有玩㗎! 最好玩就係角色扮演!

回覆 250# 的帖子

me too

原來都有女仔鍾意玩PS...我都好中意, 但搵一個好的PARTNER好難。因為好多男仔好無情趣, 一傾就想開始...
我地女仔點都要有少少FEEL先得架嘛...

引用:
原帖由 mielwong 於 2009-7-5 05:29 PM 發表 查看引用來源
原來都有女仔鍾意玩PS...我都好中意, 但搵一個好的PARTNER好難。因為好多男仔好無情趣, 一傾就想開始...
我都係咁諗,要同個女仔培養左感情先好玩既

PS男仔都係為出野
出完就想收線

引用:
原帖由 殺手joe 於 2009-7-5 06:49 PM 發表 查看引用來源
PS男仔都係為出野
出完就想收線
咁你係唔係呀~~~:smile_o13:

引用:
原帖由 mielwong 於 2009-7-5 05:29 PM 發表 查看引用來源
同意 wor,雖然大家都有需要啫…
都要培養吓少少感情先得 ga ma…

引用:
原帖由 朱古力.波 於 2009-7-5 07:03 PM 發表 查看引用來源

同意 wor,雖然大家都有需要啫…
都要培養吓少少感情先得 ga ma…
haha樓住番左黎喎^^你好你好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆