上一頁下一頁
發新話題

慶賀一周年之插到見紅.........

收藏  |  訂閱
296  18.1k

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-17 07:32 PM 發表 查看引用來源

等妳出post......
我自己都等緊~m到無計~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-17 08:33 PM 發表 查看引用來源

我自己都等緊~m到無計~
咁我咪有排等........:smile_24: :')

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-17 08:38 PM 發表 查看引用來源

咁我咪有排等........:smile_24: :')
................................???點解??你女友又m到????

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-17 08:41 PM 發表 查看引用來源

................................???點解??你女友又m到????
無錯...........不過 m 唔 m 到都唔關事....:smile_o08:

收工啦.....88............下次傾...:smile_o13:

引用:
原帖由 roronoa-zoro 於 2009-6-17 06:52 PM 發表 查看引用來源

唔唔...忍耐多幾日
好快過架啦
惟有係咁啦~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-17 08:46 PM 發表 查看引用來源

惟有係咁啦~
唔唔....諗定同bf大戰幾多回合呀

引用:
原帖由 roronoa-zoro 於 2009-6-17 08:48 PM 發表 查看引用來源

唔唔....諗定同bf大戰幾多回合呀
坐2望3啦~口一次下面一次後面一次,
真係perfect.........................

其實2次我都好心足.............

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-17 08:50 PM 發表 查看引用來源

坐2望3啦~口一次下面一次後面一次,
真係perfect.........................

其實2次我都好心足.............
haha,做你男朋友真係幸福啦

引用:
原帖由 roronoa-zoro 於 2009-6-17 08:54 PM 發表 查看引用來源

haha,做你男朋友真係幸福啦
多謝,咁講真除左sex,性格方面佢好多野迎合我,
亦教識我唔少野,我都好幸運0既~

我完全唔需要物質,只要愛~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆