上一頁下一頁
發新話題

女士朋友們進來一齊玩..18-25

收藏  |  訂閱
472  10.5k

引用:
原帖由 sayianwill 於 2009-5-31 05:37 AM 發表 查看引用來源

妳又咩事到天光:smile_03:
無得解. 因為明天唔洗返工lor... hahah!!!

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-5-31 05:37 AM 發表 查看引用來源

無得解. 因為明天唔洗返工lor... hahah!!!
good..me too
靚女係此處新手?

引用:
原帖由 sayianwill 於 2009-5-31 05:36 AM 發表 查看引用來源

international貿易:smile_53: 哈..我夜晚讀效果好d
睇嚟你好有成績喎...一個星期有多咁版:smile_o06:

引用:
原帖由 sayianwill 於 2009-5-31 05:38 AM 發表 查看引用來源

good..me too
靚女係此處新手?
其實我成日上discuss睇野. 不過一路都唔出聲咋麻.
不過我多數睇車果邊既野. 好小黎黎度..
係咁岩今日好鬼悶又訓唔著. 咪入黎搵人傾下計lor!!~~~

引用:
原帖由 月影 於 2009-5-31 05:39 AM 發表 查看引用來源

睇嚟你好有成績喎...一個星期有咁版:smile_o06:
影姐@@我試第2翅..頂咗好耐啦...冇耐性早就斷了

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-5-31 05:40 AM 發表 查看引用來源

其實我成日上discuss睇野. 不過一路都唔出聲咋麻.
不過我多數睇車果邊既野. 好小黎黎度..
係咁岩今日好鬼悶又訓唔著. 咪入黎搵人傾下計lor!!~~~
難得有緣遇見我這個有心人:smile_30:妳喜歡車?

引用:
原帖由 sayianwill 於 2009-5-31 05:41 AM 發表 查看引用來源

影姐@@我試第2翅..頂咗好耐啦...冇耐性早就斷了
我當然知道喇:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 sayianwill 於 2009-5-31 05:42 AM 發表 查看引用來源

難得有緣遇見我這個有心人:smile_30:妳喜歡車?
hahha!! 有幾有心呀?!!~~~ 有心讀書定有心上網呀?!
係呀. 我鐘意車架!! 同埋我自己都有渣車.. 所以成日係車版睇野lor~~

引用:
原帖由 月影 於 2009-5-31 05:43 AM 發表 查看引用來源

我當然知道喇:smile_o01: :smile_o01:
妳又知:smile_30: 妳this week去咗邊啊..影姐

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-5-31 05:44 AM 發表 查看引用來源

hahha!! 有幾有心呀?!!~~~ 有心讀書定有心上網呀?!
係呀. 我鐘意車架!! 同埋我自己都有渣車.. 所以成日係車版睇野lor~~
哇..車神:smile_40: i love cars too@@
我溫到攰咪休息下..跟住見到妳留言:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆