上一頁下一頁
發新話題

a.T.徵朋友仔,男女都冇所謂(6)

收藏  |  訂閱
745  5.3k

引用:
原帖由 at_220505 於 2009-5-9 09:35 PM 發表 查看引用來源

你飄都唔好俾我見到la....:smile_45:
咁我以後唔入黎lo,唔幫你睇鋪囉
言出必行

小雨呀小雨  你在那兒  我找你找得好苦喔

引用:
原帖由 Redamay 於 2009-5-9 09:40 PM 發表 查看引用來源

有女仔fd先算啦  唔同麻甩佬出
就冇人出黎玩咖喇
點會冇女仔fd呀你...
玩咩.......:smile_19:

引用:
原帖由 at_220505 於 2009-5-9 09:41 PM 發表 查看引用來源

點會冇女仔fd呀你...
玩咩.......:smile_19:
點解冇人信我...
幸福又唔信  連你都唔信我....:')

引用:
原帖由 不肖仔 於 2009-5-9 09:40 PM 發表 查看引用來源
咁我以後唔入黎lo,唔幫你睇鋪囉
言出必行

小雨呀小雨  你在那兒  我找你找得好苦喔
唔好呀...
唔好呀...:'):'):')

唔好呀...

唔好呀...

唔好呀...

引用:
原帖由 Redamay 於 2009-5-9 09:43 PM 發表 查看引用來源

點解冇人信我...
幸福又唔信  連你都唔信我....:')
咁點都會有1,2個ga ma....:smile_19:

引用:
原帖由 at_220505 於 2009-5-9 09:45 PM 發表 查看引用來源

咁點都會有1,2個ga ma....:smile_19:
sorry~  真係冇:smile_19:
識ge女仔  msn唔會傾  電話都唔會  更可況出街:smile_24:

引用:
原帖由 Redamay 於 2009-5-9 09:47 PM 發表 查看引用來源

sorry~  真係冇:smile_19:
識ge女仔  msn唔會傾  電話都唔會  更可況出街:smile_24:
唔係呀ma..
點解咁ga..:smile_27:
同女仔唔埋傾....:smile_41:

引用:
原帖由 at_220505 於 2009-5-9 09:48 PM 發表 查看引用來源

唔係呀ma..
真係要問個天.....
如果有人約到佢地出黎  我就同佢地好多野講  好好玩
不過係唔岩玩  佢地乜都唔玩  又乖...

引用:
原帖由 at_220505 於 2009-5-9 09:48 PM 發表 查看引用來源

唔係呀ma..
果日出黎  你又唔理我...:smile_24:

引用:
原帖由 Redamay 於 2009-5-9 09:50 PM 發表 查看引用來源

真係要問個天.....
如果有人約到佢地出黎  我就同佢地好多野講  好好玩
不過係唔岩玩  佢地乜都唔玩  又乖...
即係你同佢地唔岩玩呀...:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆