上一頁下一頁
發新話題

◈×▋【Rio】〢*♥徵男/女朋友仔.*!!

收藏  |  訂閱
744  5.4k

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-5-9 12:48 AM 發表 查看引用來源

我年頭返澳洲之前都有同個老死落去行過下
好多 kai 子:smile_35:
係咁上下啦..d kai子錢多丫麻

引用:
原帖由 【RIO】 於 2009-5-9 12:49 AM 發表

死野....係唔係玩野丫
咩喎~
咁我每年都返香港 ga ma:smile_24:

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-5-9 12:51 AM 發表 查看引用來源

咩喎~
咁我每年都返香港 ga ma:smile_24:
你去澳洲做咩:smile_19: 讀書??

引用:
原帖由 【RIO】 於 2009-5-9 12:50 AM 發表

係咁上下啦..d kai子錢多丫麻
其實你地 d 女仔落去會唔會比人抽水:smile_46:

因為個度咩人都有咁
個次我同我老死落去行
都有幾個o靚仔啤到我地兩個恆一恆.....

引用:
原帖由 【RIO】 於 2009-5-9 12:53 AM 發表

你去澳洲做咩:smile_19: 讀書??
係呀
唔通去玩咩:smile_19:

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-5-9 12:53 AM 發表 查看引用來源

其實你地 d 女仔落去會唔會比人抽水:smile_46:

因為個度咩人都有咁
個次我同我老死落去行
都有幾個o靚仔啤到我地兩個恆一恆.....
:smile_19: 我諗應該好小人抽水..我諗佢都幾難走..咁多人

哈哈 你地2個係唔係著到成個潮童咁..係咁比人啤!!?

引用:
原帖由 【RIO】 於 2009-5-9 12:58 AM 發表

:smile_19: 我諗應該好小人抽水..我諗佢都幾難走..咁多人

哈哈 你地2個係唔係著到成個潮童咁..係咁比人啤!!?
咁好似你今日咁
部機新返係門口附近
抽完你水走佬都好方便姐

我一 d 都唔潮....
可能我地串掛:smile_35:

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-5-9 12:54 AM 發表 查看引用來源

係呀
唔通去玩咩:smile_19:
:smile_34: 有d人公幹架麻..點知你姐

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-5-9 12:59 AM 發表 查看引用來源

咁好似你今日咁
部機新返係門口附近
抽完你水走佬都好方便姐

我一 d 都唔潮....
可能我地串掛:smile_35:
:smile_03: 我好醒坐入面個部..個到好小人行過..最多都係d kai子企係到睇..
我望佢2眼都唔咁再企係到隔離..驚我好似食左佢咁:smile_04:

引用:
原帖由 【RIO】 於 2009-5-9 01:02 AM 發表

:smile_34: 有d人公幹架麻..點知你姐
有道理喎又~~~~~~:smile_14::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆