上一頁下一頁
發新話題

《  天 堂 八  》

收藏  |  訂閱
745  15.5k

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-5-6 04:18 PM 發表 查看引用來源
跑緊山...係咁上下架喇...
我搵親都無咁多錢俾我呃0既 :smile_13:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-5-6 04:16 PM 發表 查看引用來源

小小妳都幾易氹

一時時啦

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-5-6 04:17 PM 發表

可能個 waiter 俾左張單個女仔 :smile_30:
天天摷黎摷去.....成幾分鐘都未攞到個銀包出黎!:smile_03:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-5-6 04:14 PM 發表 查看引用來源

係試過有個女仔~普通朋友我完全冇諗過追佢既~
  有次約佢食飯~佢可能FEEL錯我想媾佢~
  講野D態度同之前完全唔同晒~
  埋單果陣佢突然彈一句”唔係應該你俾咩?”
  我都諗住請佢 ...
咁肉酸既
我冇要求過同我食飯既男仔請:smile_34:
自己又唔係俾唔起:smile_45:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-5-6 16:03 發表 查看引用來源
咁你靜靜 pm 俾我啦...:smile_44:

咪又係按摩推油拆骨之類,收費$1000至$100000不等

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-5-6 04:18 PM 發表

我搵親都無咁多錢俾我呃0既 :smile_13:
乜你咁唔好彩架?

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-5-6 04:20 PM 發表 查看引用來源
天天摷黎摷去.....成幾分鐘都未攞到個銀包出黎!:smile_03:
佢銀包盪失咗路呀 :smile_38:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-5-6 04:20 PM 發表 查看引用來源
咁似我0既 :smile_30: 我真係成日搵唔到銀包
所以一到埋單前....我一定搵定先
我妹成日話我, 佢俾完錢我先搵到銀包

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-5-6 04:18 PM 發表 查看引用來源
跑緊山...係咁上下架喇...
真辛苦

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-5-6 04:21 PM 發表 查看引用來源
乜你咁唔好彩架?
所以宜家醒, d 人話請我吃飯
我就唔各客氣 :smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆