上一頁下一頁
發新話題

<<小天使........誠徵各方好友來同我傾心事>>第十一回

收藏  |  訂閱
744  6.7k

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-8 12:59 PM 發表 查看引用來源

我唔會咁做呀
咁做會另人唔開心呀:smile_13: :smile_13: :smile_13:
多謝你呀小天使囡囡

引用:
原帖由 max007007max 於 2009-5-8 01:03 PM 發表 查看引用來源

多謝你呀小天使囡囡
我都係講出事實...............:smile_13: :smile_13:

我唔想我身邊既朋友唔開心:smile_13:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-8 01:00 PM 發表 查看引用來源

乜。。。。。。。。。。。。唔係三個人去有三張椅咩????:smile_41: :smile_41: :smile_41:
妳真係一個好可愛的小天使呀

引用:
原帖由 max007007max 於 2009-5-8 01:04 PM 發表 查看引用來源

妳真係一個好可愛的小天使呀
我覺得自己係一個得意既小天使:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-8 01:00 PM 發表 查看引用來源

要食餐好既
食咩好呢:smile_30:
食完個餐....整個鳼 pie ...之後再一杯雪糕...ok ?

引用:
原帖由 max007007max 於 2009-5-8 01:07 PM 發表 查看引用來源

食完個餐....整個鳼 pie ...之後再一杯雪糕...ok ?
雞批................................我地去邊度食野呀

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-8 01:01 PM 發表 查看引用來源

我英文都唔好。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。:smile_13:
你讀書時掛住拍拖

引用:
原帖由 max007007max 於 2009-5-8 01:09 PM 發表 查看引用來源

你讀書時掛住拍拖
唔係呀:smile_39: :smile_39:
我又唔靚又醜又冇身材........................邊有人同我拍拖喎:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-8 01:09 PM 發表 查看引用來源

雞批................................我地去邊度食野呀
食完 M 記 .. 去 Pie & Pie 食雞 pie 再去食 ice-cream

引用:
原帖由 max007007max 於 2009-5-8 01:12 PM 發表 查看引用來源

食完 M 記 .. 去 Pie & Pie 食雞 pie 再去食 ice-cream
好主意......................PIE & PIE係邊度有得食呢???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆