上一頁下一頁
發新話題

再徵18-88任何可以傾心底話的朋友(part17)

收藏  |  訂閱
739  6.3k

我都諗過返d返工放工生活:smile_13:
引用:
原帖由 花映雪 於 2009-5-4 11:42 PM 發表 查看引用來源

你比心機做野先啦:smile_38:
朋友既野..... 識到好就話o者
唔好既, 咪得睬佢囉:smile_34:

又多言 tim.....:smile_40:

不過我唔會 delete 我既帖的:smile_34:

夜了..... 要休息,
數仔, 希望你振作,
睇多 d 書呀:smile_38: :smile_43:

引用:
原帖由 080709 於 2009-5-4 11:44 PM 發表 查看引用來源
我都諗過返d返工放工生活:smile_13:  
上來吹下水啦..... 想傾正經野唔係無,
不過上得o黎成徵, 99%都係吹水多, 有時人唔開心, 上來同 d 人發o下 up 瘋都幾好o架:smile_30:
你見我咁多 up 瘋就知啦:smile_30:

我會喇:smile_30: 現在去訓教發開口夢先 早抖:smile_42:
引用:
原帖由 花映雪 於 2009-5-4 11:48 PM 發表 查看引用來源
不過上得o黎成徵, 99%都係吹水多, 有時人唔開心, 上來同 d 人發o下 up 瘋都幾好o架:smile_30:

引用:
原帖由 080709 於 2009-5-4 11:50 PM 發表 查看引用來源
我會喇:smile_30: 現在去訓教發開口夢先 早抖:smile_42:  
好夢

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-5-4 11:48 PM 發表 查看引用來源
哈:smile_30: :smile_30: 花姐係口水花:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 粗麵 於 2009-5-4 11:59 PM 發表 查看引用來源

哈:smile_30: :smile_30: 花姐係口水花:smile_30: :smile_30:
知就好啦:smile_30: 小心浸林你 d 麵呀:smile_30:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-5-5 12:01 AM 發表 查看引用來源

知就好啦:smile_30: 小心浸林你 d 麵呀:smile_30:
林左就賴你~~~:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 粗麵 於 2009-5-5 12:48 AM 發表 查看引用來源

林左就賴你~~~:smile_40: :smile_40:
林面

早晨:smile_38: 咁多位
在晴朗的一天再起步新工作:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆