上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)17

收藏  |  訂閱
756  17.3k

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-2 02:02 AM 發表 查看引用來源

可能啦:smile_13:
好 夢 啦 VK...........9 9.........:smile_15:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-2 02:07 AM 發表 查看引用來源

好 夢 啦 VK...........9 9.........:smile_15:
我仲未可以好夢呀:smile_27:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-2 03:22 AM 發表 查看引用來源

我仲未可以好夢呀:smile_27:
......唔 緊 要 啦......有 個 肩 膀 在, 你 幾 時 都 可 以 發 夢 啦..........

活動預告:   

五 月 . 午 後

時間: 5月3日 12:30PM

地點: 九 龍 某 區

大致安排: 午 餐.......睇 戲........轉 場 打 BALL.........(保齡.羽球.排球.乒乓......擇 其1 ) ....

人數: 不 限

費用: AA

想 到 再 補 充............

HEA 在 1 個 午 後,陽 光 嫵 媚,笑 容 愉 悅 ........何 需 口 罩??    :smile_34:

你 也 想 慵 懶 神 經 ,輕 盈 身 心??  :smile_30: :smile_46:      請 留 字 或 PM 我...... :smile_38:

去 "睇 場".......:smile_15: :smile_43:

66,唔好意思,今朝收到call,明天要開工,活動黎唔到。:smile_42:
始終無緣見面................:smile_39: :smile_19:

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2009-5-2 03:22 PM 發表 查看引用來源
66,唔好意思,今朝收到call,明天要開工,活動黎唔到。:smile_42:
始終無緣見面................:smile_39: :smile_19:
:smile_40:

可能今晚又有 CALL~~:smile_30:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-2 06:17 PM 發表 查看引用來源

:smile_40:

可能今晚又有 CALL~~:smile_30:
除非你call我。

上來探大家, 你地好!

本會怪現象,多是吹水多,出席疏,5.3 欠缺男士出席,流會了:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆