上一頁下一頁
發新話題

盬田食海鮮,然後去灣灣 Noon K 詢眾pm加番詳細

收藏  |  訂閱
467  6.3k

下午茶啦喂:smile_38:

d野食好似幾好味咁:smile_35:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-4-16 03:18 PM 發表
下午茶啦喂:smile_38:
你樹...送吾送外買:smile_38:

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-4-16 15:25 發表

你樹...送吾送外買:smile_38:
啲女未返工:smile_39:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-4-16 03:29 PM 發表
啲女未返工:smile_39:
三点半喎....:smile_38:

38C,挺唔挺o架,挺就正囉:smile_40:

3師兄就見異思千與高妹……….
魚網衫少女有点火,即時與3帥兄玩追逐戰。有師兄就出了盤口,如果即場搞電3師兄就二佰,又有師兄加碼去到六佰元,3師兄也成為高妹獵物,大家想一想點呢…..

咁即係點:smile_45:

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-4-16 15:33 發表

三点半喎....:smile_38:
得啲等錢洗既扒喔

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-4-16 03:40 PM 發表

魚網衫少女有点火,即時與3帥兄玩追逐戰。有師兄就出了盤口,如果即場搞電3師兄就二佰,又有師兄加碼去到六佰元,3師兄也成為高妹獵物,大家想一想點呢…..

咁即係點:smile_4 ...
等3師兄及樓主回答

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-4-16 15:40 發表 查看引用來源

咁即係點:smile_4 ...
三女大戰高師奶...場面就 :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆