上一頁下一頁
發新話題

COPY手記.....PART 6 ....去大倉有回佣收?

收藏  |  訂閱
582  15.8k

公道自在人心 :smile_30:

路過, 但支持COPY兄!!

引用:
原帖由 俊二千 於 2009-4-15 05:47 PM 發表 查看引用來源
:smile_45:

:smile_45: :smile_45:
2你派你條女出黎都夠殺
呢d係最後殺著.... 唔會咁早出既

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-15 06:00 PM 發表 查看引用來源

HAHA.....所以我都係講事實講道理~~~~如果copy有野衰....我都一樣插佢...就係咁~~!!!
呢樣就緊架啦 好似雙子咁 都俾我地插到暈

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-4-15 19:26 發表 查看引用來源

呢樣就緊架啦 好似雙子咁 都俾我地插到暈
阿神爺果啲叫做經典哥....:smile_46:

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-4-15 07:40 PM 發表 查看引用來源

阿神爺果啲叫做經典哥....:smile_46:
佢而家都做左達人啦  來電達人 短信達人... send sms 重忙過d女女玩qq

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-4-14 08:54 PM 發表 查看引用來源
PART 1.....16:9唔肯做4Q事件!

剛結朿五日四夜CP之旅,講翻星期五團有30幾人,開左三間房,其中有10幾位新手,都系例牌行程,揀女食飯唱K,
話說有位仁兄,咁佢就揀左個花都16:9,我都唔知佢鐘意佢乜,比我就唔 ...
有人出 post 唱你咩 ... 阿市長 ... 長篇大論咁 ... 中哂人地計啦 !!! ...
雖然我冇 Join 過任何團 ... 但都 feel 到 D 台最正最好嘅團長係你 ... :smile_46:
個個禮拜都有好多跟 COPY 團嘅正 POST ...
駛乜自己出 post 解圍 ... :smile_04: 都係有嗰句講嗰句 ... 不喜勿屌 ... !!!

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-4-15 19:41 發表 查看引用來源

佢而家都做左達人啦  來電達人 短信達人... send sms 重忙過d女女玩qq
仲益埋我添...:smile_19:

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-4-15 07:49 PM 發表 查看引用來源

仲益埋我添...:smile_19:
你講緊佢d 蘇州屎 定係叫你幫手打3line :smile_35:

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-4-15 07:45 PM 發表 查看引用來源

有人出 post 唱你咩 ... 阿市長 ... 長篇大論咁 ... 中哂人地計啦 !!! ...
雖然我冇 Join 過任何團 ... 但都 feel 到 D 台最正最好嘅團長係你 ... :smile_46:
個個禮拜都有好多跟 COPY 團嘅正 ...
重另一個角度看 呢個只係一個包膠

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆