上一頁下一頁
發新話題

4月8号中山團....

收藏  |  訂閱
1.0k  7.5k

引用:
原帖由 wac@chicken 於 2009-4-5 06:55 PM 發表 查看引用來源

我一直都想同你野的
同你響到吹咁耐,你感覺唔到嗎:smile_41:
貢我pm左比你, 上便野吾到, 可以系呢度野丫麻:smile_22:

小學生去野餐啊咁開心?

引用:
原帖由 happybar168 於 2009-4-5 06:57 PM 發表 查看引用來源
貢我pm左比你, 上便野吾到, 可以系呢度野丫麻:smile_22:
愈講愈亂tim.......:smile_27:
比個野字搞到好煩:smile_39:
成日句句都加個野字
都唔知係咩意思:smile_42:

各位野人晚上好

引用:
原帖由 lung007 於 2009-4-5 07:00 PM 發表 查看引用來源
小學生去野餐啊咁開心?
吾系你估:smile_34: 你參加麻:smile_35:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-4-5 07:02 PM 發表 查看引用來源
各位野人晚上好
姐夫晚上好

引用:
原帖由 wac@chicken 於 2009-4-5 19:02 發表 查看引用來源

成日句句都加個野字
小學生,我只解釋一次俾你聽,唔該搵支筆記低,
野=玩=狂玩=喪玩,呢個係中國寶典,歡場辭海的正宗解釋!

引用:
原帖由 wac@chicken 於 2009-4-5 19:02 發表

成日句句都加個野字
下次你同屋企講話返大6野佢地一定知咩意思

引用:
原帖由 wac@chicken 於 2009-4-5 07:02 PM 發表 查看引用來源

成日句句都加個野字
一句講晒...總之野到就野, 野吾到就吾野囉

引用:
原帖由 happybar168 於 2009-4-5 19:16 發表
一句講晒...總之野到就野, 野吾到就吾野囉
雞仔對住貢多教科書都面不改容
一個字搞到哂:smile_30::smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆