上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)16

收藏  |  訂閱
763  18.0k

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2009-3-26 11:31 PM 發表 查看引用來源
唔知乜事, 我個post被takmon版主lock左!!
話我"逾期xx"
我應該點做?
開個新既怕得掛:smile_34:

引用:
原帖由 colin2008 於 2009-3-26 11:30 PM 發表 查看引用來源
呢張相怕有30年歷史:smile_14:
我 7X 時..........我 都 去 整........... :smile_19:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-26 11:34 PM 發表 查看引用來源

我 7X 時..........我 都 去 整........... :smile_19:
整黎做咩呀,自自然然唔好咩

你地多人去哥哥6周年紀念晚會嗎

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2009-3-26 11:31 PM 發表 查看引用來源
唔知乜事, 我個post被takmon版主lock左!!
話我"逾期xx"
我應該點做?
好 多 規 條.......我 都 唔 識.........:smile_42:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-3-26 11:35 PM 發表 查看引用來源
整黎做咩呀,自自然然唔好咩
7X 無 野 可 做.......做 下 試 驗 品........:smile_34:

引用:
原帖由 colin2008 於 2009-3-26 11:36 PM 發表 查看引用來源
你地多人去哥哥6周年紀念晚會嗎
未 知 ,問 就 多 人 問...........你 去 嗎??

约埋食飯呀,睇完食定食左至睇呀:smile_35:

緊 係 食 野 先 啦.........要 到 9;30 WOR:smile_27:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-26 11:47 PM 發表 查看引用來源
緊 係 食 野 先 啦.........要 到 9;30 WOR:smile_27:
吾係又去食生蠔壽司呀:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆