上一頁下一頁
發新話題

徵.....18歲以上的男女朋友 !!!!!

收藏  |  訂閱
744  5.4k

引用:
原帖由 巴斯克分離份子 於 2009-3-17 05:49 PM 發表 查看引用來源

我覺得拱係百雞+胃康la~Um........1分兌$1就合理D~
咁又唔係幾好喎
或者咁呀
滿1000積分換一張$50禮券:smile_30:

引用:
原帖由 一起快樂 於 2009-3-17 05:50 PM 發表 查看引用來源
訓醒la........:smile_30: :smile_30:
冇訓醒個
只係突然醒咗:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-3-17 05:58 PM 發表 查看引用來源

冇訓醒個
只係突然醒咗:smile_42: :smile_42:
貢5夠精神喎.....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 一起快樂 於 2009-3-17 06:00 PM 發表 查看引用來源
貢5夠精神喎.....:smile_30: :smile_30:
精神就不嬲都唔夠啦:smile_24:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-3-17 06:07 PM 發表 查看引用來源

精神就不嬲都唔夠啦:smile_24:
貢你就要休息多d先得la.....

引用:
原帖由 一起快樂 於 2009-3-17 06:09 PM 發表 查看引用來源
貢你就要休息多d先得la.....
我以D人.......
得閒死..............唔得閒病呀:smile_39: :smile_45:
邊有咁多時間休息喎:smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-3-17 06:10 PM 發表 查看引用來源

我以D人.......
得閒死..............唔得閒病呀:smile_39: :smile_45:
邊有咁多時間休息喎:smile_27: :smile_27: :smile_27:
點會,時間係自己因,我試過一每日做20個鐘,做足兩年,每個月只得兩日休息.......

引用:
原帖由 一起快樂 於 2009-3-17 06:17 PM 發表 查看引用來源
點會,時間係自己因,我試過一每日做20個鐘,做足兩年,每個月只得兩日休息.......
咁辛苦.................做咩工呀

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-3-17 06:17 PM 發表 查看引用來源

咁辛苦.................做咩工呀
一日做兩份工,日頭司机,夜晚送報紙

引用:
原帖由 一起快樂 於 2009-3-17 06:29 PM 發表 查看引用來源
一日做兩份工,日頭司机,夜晚送報紙
送報紙....................邊間公司呀
送邊區呢:smile_14: :smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆