上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(35)

收藏  |  訂閱
747  5.4k

引用:
原帖由 CrazyZeus 於 2009-2-16 01:41 PM 發表 查看引用來源

我完全不知呢件事- -||
我好大隻字寫左成個星期喎...

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-16 01:46 PM 發表 查看引用來源

我諗起BOSS俾我地趕走, 都好好笑....
仲有好多好好笑o既地方:smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-2-16 01:43 PM 發表 查看引用來源

你去得咩爸爸....:smile_13:
除左星期六日同公眾假期, 有邊度我唔去得.......:smile_34:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-2-16 01:48 PM 發表 查看引用來源

除左星期六日同公眾假期, 有邊度我唔去得.......:smile_34:
平日BBQ?

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-2-16 01:48 PM 發表 查看引用來源

仲有好多好好笑o既地方:smile_30:
有D咩好笑???:smile_46:

果邊睇定D ...唔知佢地想點....

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-16 01:49 PM 發表 查看引用來源

平日BBQ?
咁唔一定要BBQ架下話.......:smile_38:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-2-16 01:48 PM 發表 查看引用來源

佢地個post搞親, 都係呢d日字喎, 分明趕絕你啦:smile_30:
佢地又約食飯啦, 不過係28號星期六囉:smile_38:
我都想約個飯局係月尾, 本來想同佢地一齊, 不過睇怕有你無佢地喎:smile_34:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-16 01:51 PM 發表 查看引用來源

有D咩好笑???:smile_46:

果邊睇定D ...唔知佢地想點....
係咁食, 唔係辦法喎:smile_30:
搵d運動做下好喎:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-2-16 01:53 PM 發表 查看引用來源

係咁食, 唔係辦法喎:smile_30:
搵d運動做下好喎:smile_38: :smile_38:
唔好亂食糖水呀....

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-2-16 01:52 PM 發表 查看引用來源

佢地個post搞親, 都係呢d日字喎, 分明趕絕你啦:smile_30:
佢地又約食飯啦, 不過係28號星期六囉:smile_38:
我都想約個飯局係月尾, 本來想同佢地一齊, 不過睇怕有你無佢地喎:smile_34:
梗係就果邊啦!囝囝緊要嘛!!!:smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆