上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(33)

收藏  |  訂閱
748  6.9k

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-2-10 01:45 PM 發表 查看引用來源

當然:smile_34: :smile_34: :smile_34:
占占, 送首歌比妳.....
有了你, 世界更美

明明蝕底 都也願意留低 辛苦也不計 因你 這世上變得美麗
無人路軌 得你願意行駛
車廂裏空位 留給我 如可幫你令世界美麗

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-2-10 13:57 發表 查看引用來源

又多個鄉里

一直都係鄉里

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-2-10 01:56 PM 發表 查看引用來源

...你咁揚...我仲洗搵食既:smile_24:
lee d年紀先man.....:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-2-10 01:55 PM 發表 查看引用來源

我都係....
係咪咁多人痴膠花呀:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-2-10 13:57 發表 查看引用來源

占占, 送首歌比妳.....
有了你, 世界更美

明明蝕底 都也願意留低 辛苦也不計 因你 這世上變得美麗
無人路軌 得你願意行駛
車廂裏空位 留給我 如可幫你令世界美麗   
多謝:smile_24: :smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-2-10 01:57 PM 發表 查看引用來源

除左無著啦
:smile_47: :smile_47: 係...今日暖番d喇....唔駛著o甘多:smile_47:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-2-10 01:52 PM 發表 查看引用來源

你地對我誤會實左深得太緊要:')
你都唔講自己o既野, 點了解你喎:smile_13:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-2-10 13:58 發表 查看引用來源

係咪咁多人痴膠花呀:smile_14: :smile_14:
唔信呀:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-2-10 01:58 PM 發表 查看引用來源

一直都係鄉里
你邊鼠人呀:smile_41:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-2-10 01:58 PM 發表 查看引用來源

你痴....我咪跟住痴law.......怕你悶嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆