上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣...............[32]

收藏  |  訂閱
738  6.4k

引用:
原帖由 羅比堅尼2008 於 2009-2-10 08:35 AM 發表 查看引用來源

利利呀,我已經成日幫你睇檔喎
你有無幫我睇舖呀:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 nick` 於 2009-2-10 08:45 AM 發表 查看引用來源
每日一後悔:smile_38:
包你唔會衰:smile_38:
你做左咪呀搞樹清:smile_30: :smile_30:
入黎行個圈留個腳印:smile_44:
:smile_43: :smile_43: :smile_43:
我都唔知做咩野........你快D講啦:smile_38:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-10 08:48 AM 發表

TA TA HONEY........我尋晚大昏迷呀:smile_38:
大昏迷呀:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-10 08:48 AM 發表 查看引用來源

TA TA HONEY........我尋晚大昏迷呀:smile_38:
做咩唔call我......搵人幫你人工呼吸~~

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-10 08:51 AM 發表

我都唔知做咩野........你快D講啦:smile_38:
雞哪咁大隻字都睇唔到:smile_35:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-10 08:50 AM 發表 查看引用來源

我日日如是..........早晨, 老JACK:smile_38:
你老闆娘應酬多....

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-10 08:51 AM 發表 查看引用來源

我呢排都放病假...:smile_19:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-10 08:51 AM 發表 查看引用來源

騎騎.............都有架

不過最近工作多,睇舖時間少左之嘛

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-2-10 08:46 AM 發表 查看引用來源
即未盡孝義:smile_13: :smile_39:
哦~~~~多謝花姐:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 羅比堅尼2008 於 2009-2-10 09:13 AM 發表 查看引用來源

騎騎.............都有架

不過最近工作多,睇舖時間少左之嘛
你咪成日轉會啦~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆