上一頁下一頁
發新話題

★☆肥友徵友區☆★...徵 男女18至99有眼耳口鼻 part 276

收藏  |  訂閱
744  8.4k

引用:
原帖由 merry0123 於 2009-1-8 10:20 PM 發表 查看引用來源
呀. 其實我想問下.. 新年會唔會有版聚呀?
我見你地好好傾咁..好似好好玩..想join
我都想 join 喎:smile_46:

引用:
原帖由 包包豬 於 2009-1-8 20:10 發表 查看引用來源

你玩失踨:smile_22: :smile_22: :smile_22:
唔系呀系到處見工返到屋企就去訓呀豬豬:smile_13:

引用:
原帖由 包包豬 於 2009-1-8 20:11 發表 查看引用來源

話請我食野既人:smile_45:
我覺得我會越食越肥:smile_39:
我又冇話唔請只系時間問題唔好嬲啦:smile_24:

引用:
原帖由 sky分身 於 2009-1-8 11:09 PM 發表 查看引用來源

呢個時候見工 ?? 咁好唔好境呀?

引用:
原帖由 merry0123 於 2009-1-8 22:20 發表 查看引用來源
呀. 其實我想問下.. 新年會唔會有版聚呀?
我見你地好好傾咁..好似好好玩..想join
其實你都可以發起版聚的系咪先:smile_35:

引用:
原帖由 sky分身 於 2009-1-8 11:12 PM 發表 查看引用來源

其實你都可以發起版聚的系咪先:smile_35:
我報名 ~~:smile_38:

引用:
原帖由 sky分身 於 2009-1-8 11:09 PM 發表 查看引用來源

你唔係有工返架咩:smile_41:
唔怪得唔見你上msn:smile_45:
諗住炸爆你msn:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 sky分身 於 2009-1-8 11:10 PM 發表 查看引用來源

我又冇話唔請只系時間問題唔好嬲啦:smile_24:
我就黎要見營養師:smile_39:
等我見完先食窮你:smile_30:

引用:
原帖由 小柴 於 2009-1-8 11:11 PM 發表 查看引用來源

我哥都一直搵緊工:smile_27:
佢年尾先黎遲職:smile_27:

引用:
原帖由 小柴 於 2009-1-8 23:11 發表 查看引用來源

包皮環境

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆