上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~166

收藏  |  訂閱
747  6.3k

引用:
原帖由 cyruski 於 2008-12-30 02:05 PM 發表 查看引用來源

我地既誤解越來越深
無厘由, 我一識你就己經知你好x 淫:smile_30:

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2008-12-30 02:07 PM 發表 查看引用來源
岩岩收音機新聞話佢星期一慶祝入波, o係bar出面同人嘈同打架:smile_39:
d友都傻架, 咁大份都撩佢
咁都得, 不過呢d case 通常謝4都會無事:smile_30:

引用:
原帖由 朱大少 於 2008-12-30 02:08 PM 發表 查看引用來源

聽日先到喎....:smile_45: 份gift點比你??
係喎, 點比我好呢

一係你買左先, keep 住筅, 我一得閒就搵你攞:smile_38:

引用:
原帖由 朱大少 於 2008-12-30 02:10 PM 發表 查看引用來源

我覺得佢好了解你呀...:smile_40:
我真係唔明, 點解咁多細路鐘意玩滑梯, 又唔見我細個時鐘意玩:smile_19:

引用:
原帖由 fish999 於 2008-12-30 02:16 PM 發表 查看引用來源

係喎, 點比我好呢

一係你買左先, keep 住筅, 我一得閒就搵你攞:smile_38:
你點話點好喇....:smile_13:

引用:
原帖由 PeCk 於 2008-12-30 02:16 PM 發表 查看引用來源

我真係唔明, 點解咁多細路鐘意玩滑梯, 又唔見我細個時鐘意玩:smile_19:
個個品味唔同姐....我比玩具佢, 佢又唔多玩架....:smile_13:

引用:
原帖由 朱大少 於 2008-12-30 02:17 PM 發表 查看引用來源

你點話點好喇....:smile_13:
咁你聽日又唔得閒同小魚x 祝生日....咁我都無得攞份禮物:smile_13:

引用:
原帖由 PeCk 於 2008-12-30 02:16 PM 發表 查看引用來源

你細細個已經鍾意做太空人

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2008-12-30 02:03 PM 發表 查看引用來源
仆%...........謝拉特俾人拉左:smile_22:
打人係咁架啦,上次你好命,阿邊個唔報警

引用:
原帖由 fish999 於 2008-12-30 02:03 PM 發表 查看引用來源

我25 號先至上機, 24 緊係send 到sms 比你啦
咁飛左去邊玩呀,台灣呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆