上一頁下一頁
發新話題

"顏射"正到爆!

收藏  |  訂閱
269  11.6k

引用:
原帖由 apple724 於 7/12/2008 02:48 AM 發表 查看引用來源
     我彩..........咩安息:smile_19: :smile_19:
安全咁休息:smile_35:

轉左過O黎?????????

引用:
原帖由 hughug 於 2008-12-7 02:53 AM 發表 查看引用來源
其實如果真係鍚對方既係唔會顏射佢囉
只不過射完真係有DD內疚.. (尤其見佢個樣唔係太ENJOY)
咁都要做返D野補償架.....
如果有一個女仔真正ENJOY被顏射,咁我顏完佢我先會覺得真正滿足..
其實我都問過其他女仔,好多都接受口射多過顏射,可能感覺唔同啦
引用:
原帖由 lipailam 於 2008-12-7 02:54 AM 發表 查看引用來源

太值得了....   妳安息喇   88.....
不如係度傾返你地點同對方顏射la,呢度唔係吹水版喎

最鍾意白汁雞:smile_40:  

射到d雞白汁滿面:smile_30:

你呢? 我覺得你ENJOY被顏射喎.. =]
我顏射.. 會有唔同既角度. 睇對方既接受程度去到邊..
引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-7 02:57 AM 發表 查看引用來源

其實我都問過其他女仔,好多都接受口射多過顏射,可能感覺唔同啦

不如係度傾返你地點同對方顏射la,呢度唔係吹水版喎

引用:
原帖由 hughug 於 2008-12-7 03:00 AM 發表 查看引用來源
你呢? 我覺得你ENJOY被顏射喎.. =]
我顏射.. 會有唔同既角度. 睇對方既接受程度去到邊..
睇同邊個玩啦
中意比佢征服自然會預備塊面側側比佢射啦,我都明男人既心理既

HA. 證明你都唔會去到太盡. 只接受到側側地.
我初時試顏射好怕整親對方,會就住就住. 反而唔暢快..
引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-7 03:02 AM 發表 查看引用來源

睇同邊個玩啦
中意比佢征服自然會預備塊面側側比佢射啦,我都明男人既心理既

引用:
原帖由 hughug 於 2008-12-7 03:05 AM 發表 查看引用來源
HA. 證明你都唔會去到太盡. 只接受到側側地.
我初時試顏射好怕整親對方,會就住就住. 反而唔暢快..
唔係呀,因為塊面面積大啫,而且好怕射入鼻透唔到氣
除非班男仔想玩sperm facial啦,咁就要就住

HA.. FACIAL咁誇. 不過我都只係試過幾個..
第1個女仔答應被顏射..但當時佢個"尾"埋對眼.尾得好實好實.
咁我以後就知道應該點樣顏射會令對方安心D..
引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-7 03:08 AM 發表 查看引用來源

唔係呀,因為塊面面積大啫,而且好怕射入鼻透唔到氣
除非班男仔想玩sperm facial啦,咁就要就住

sperm facial...又有冇咁多精呀........:smile_35: :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆