上一頁下一頁
發新話題

[財財] 11月29日有Party

收藏  |  訂閱
461  4.2k

引用:
原帖由 ko5066 於 2008-12-1 10:23 AM 發表 查看引用來源

哈哈,個個都斷晒片,連花兄都話醉醉地:smile_27: :smile_27:
就係花兄, 花嫂, ceo同我一杯一次, 至飲到大晒!

引用:
原帖由 恭喜財財 於 2008-12-1 10:26 AM 發表

就係花兄, 花嫂, ceo同我一杯一次, 至飲到大晒!
嘻嘻,我老虎醉左添啦,要我咩佢返酒店:smile_39:
開帖唱衰你先:smile_30:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-12-1 10:34 AM 發表 查看引用來源

嘻嘻,我老虎醉左添啦,要我咩佢返酒店:smile_39:
開帖唱衰你先:smile_30:
係花嫂要玩一杯一次架! 佢話咁樣有壓力至會玩得專注d喎!

引用:
原帖由 恭喜財財 於 2008-12-1 10:38 AM 發表

係花嫂要玩一杯一次架! 佢話咁樣有壓力至會玩得專注d喎!   
佢話飲1/3唔專心,會成日輸:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-12-1 10:40 AM 發表 查看引用來源

佢話飲1/3唔專心,會成日輸:smile_27: :smile_27:
但飲一杯都唔見佢贏得好見! 反而花兄d 15 20真係高我地幾班!

引用:
原帖由 恭喜財財 於 2008-12-1 10:42 AM 發表

但飲一杯都唔見佢贏得好見! 反而花兄d 15 20真係高我地幾班!
你地讓我姐 ,每次頭一舖我都輸

引用:
原帖由 恭喜財財 於 2008-12-1 10:42 AM 發表 查看引用來源

都唔系好勁唶,我第一鋪就贏咗佢啦(不過之後輸晒:smile_27: :smile_27: )

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-12-1 10:50 AM 發表 查看引用來源

頭一鋪用黎捉路! 跟住係咁贏得地!   

引用:
原帖由 ko5066 於 2008-12-1 10:51 AM 發表

都唔系好勁唶,我第一鋪就贏咗佢啦(不過之後輸晒:smile_27: :smile_27: )
bingo 就係無錯啦,教你一招,以後記得猜完第一盤,馬上搵第二個人上,甘樣就完全捉唔到路:smile_04:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-12-1 10:50 AM 發表 查看引用來源

以後就同你玩一鋪過....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆