上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)5

收藏  |  訂閱
730  17.6k

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-18 21:31 發表
COLIN 哥, 好 心 你 關 心 下 我 地 呢 個 會 啦......109 帖......你 成 日 係 邊 度 流 連 啊???!!!
真岩,,岩岩攪掂D野上黎..:smile_13:

引用:
原帖由 天使一號 於 2008-11-18 09:32 PM 發表 查看引用來源
碌地沙返黎啦
係 啊...有 無 好 掛 住 我  呢?????KISSSSSSSS......哈哈:smile_30:

引用:
原帖由 天使一號 於 2008-11-18 21:32 發表
碌地沙返黎啦
你都不弱..係咪跟蹤佢:smile_40:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-18 09:35 PM 發表 查看引用來源

真岩,,岩岩攪掂D野上黎..:smile_13:
我 仲未搞......

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-18 09:36 PM 發表 查看引用來源

係 啊...有 無 好 掛 住 我  呢?????KISSSSSSSS......哈哈:smile_30:
你又晤打俾我傾計呀

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-18 09:37 PM 發表 查看引用來源

你都不弱..係咪跟蹤佢:smile_40:
我早過佢架:smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 天使一號 於 2008-11-18 09:38 PM 發表 查看引用來源

你又晤打俾我傾計呀
等 我......洗 完 白 白 先......再.........哈哈 :smile_47:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-18 21:36 發表

點解吾問下我呢:smile_45: ........我冇掛呀:smile_22: :smile_35:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-18 09:41 PM 發表 查看引用來源

等 我......洗 完 白 白 先......再.........哈哈 :smile_47:
你洗完白白我訓啦

引用:
原帖由 天使一號 於 2008-11-18 21:40 發表

我早過佢架:smile_40: :smile_40: :smile_40:
係....不如三個一起洗完白白再傾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆