上一頁下一頁
發新話題

雪雪徵七友年齡不限[PART 3]

收藏  |  訂閱
751  5.9k

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-10-19 06:35 PM 發表 查看引用來源

唉...錢銀...性病...落仔...:smile_27: :smile_27: :smile_27:

煩到死..

不過你起碼開心過 拖過咁索既靚女出街..
咁無咁誇張嘅……:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 iams 於 2008-10-19 06:34 PM 發表 查看引用來源

無啦,要見客,成套老西,可以有幾形呀!:') :')
收左工拿拿聲返屋企換套出街衫

GEL行個頭出街玩啦~~

引用:
原帖由 JALA 於 2008-10-19 06:27 PM 發表 查看引用來源

哈哈~~~:smile_30:
唔係你想錫邊呀
我諗住錫.....................................................手仔

引用:
原帖由 ch1234567 於 2008-10-19 06:35 PM 發表 查看引用來源
哦.....呢d只係貪玩姐
我都係貪玩啫,唔算壞!:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 JALA 於 2008-10-19 06:35 PM 發表 查看引用來源

都話唔係囉
我細食食唔落姐
我都好細食咋喎,但係唔知點解十號風球都吹我唔郁

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-10-19 06:37 PM 發表 查看引用來源

唔一定要靚先要架..好多男人...鍾意D冇咁靚 但波大少少..或者個PET大少少咁囉~~
.....可能我鐘意睇靚女無留意身邊d物質呀,個d男人睇身材乍.....

引用:
原帖由 iams 於 2008-10-19 06:38 PM 發表 查看引用來源

咁無咁誇張嘅……:smile_45: :smile_45:
唔出奇架 WET妹濫交又OPEN..

不過錢銀..我都好驚比人呃..

我有時諗有D WET妹會唔會 扮晒同條仔一起 其實自己唔掂 要呃下錢..

引用:
原帖由 JALA 於 2008-10-19 06:36 PM 發表 查看引用來源

我張床剩係夠我一個人訓咋wo
咁就啱啦,幾驚張床太大,要分得咁遠嚟瞓!而家可以瞓得埋啲:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-10-19 06:38 PM 發表 查看引用來源

收左工拿拿聲返屋企換套出街衫

GEL行個頭出街玩啦~~
好難啦!第二日要返早,浦乜鬼呀!:smile_30: :smile_13:

引用:
原帖由 iams 於 2008-10-19 06:41 PM 發表 查看引用來源

好難啦!第二日要返早,浦乜鬼呀!:smile_30: :smile_13:
公司一個月有幾多日不扣薪SICK LEAVE呀

攞盡佢 間唔中浦一兩晚平日夜晚囉..

平少少吖痳 HAHAHA

或者唔得就浦星期六日 !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆