上一頁下一頁
發新話題

(更新 ) 160cm 獨男 點解 ..我以下條件都 甘難找女友 呢

收藏  |  訂閱
280  11.3k

引用:
原帖由 cherryxmas0_0 於 2008-11-28 03:24 PM 發表 查看引用來源
說實,睇過你自我介紹
再睇你的要求...

成功率係等如零
妳個樣勁靚勁可愛...我好少咁讚人架.....:smile_40:

catch U !!!!!!!:smile_30:

引用:
原帖由 亞叔 於 2008-11-29 01:43 PM 發表 查看引用來源
亞叔我呀,無學識,都識到好多高學歷女仔,無他嘅,虛心咪得囉  
巴閉..你夠膽串樓主, :smile_14:

引用:
原帖由 habibi 於 2008-10-17 01:34 PM 發表 查看引用來源
我覺得有時唔係人地條件或者自已條件有問題
而係人與人相處既問題..
贊同!!
而且樓主的口氣看來很自大有點不可一世,而且你既表達反映出你內涵同深度有待改善

樓主 我吾高 就系高你一把學生間尺甘大把(15cm ) 都搵吾到 -.-
冇話大學 小學都冇個
出黎玩都吾受溝 仲話吾出黎玩?
要高過你的成熟形就一街都系 不過一定重過你 要高吾過你都有 不過就一定 吾夠秤
總括甘多位先人的意見黎講 只要樓主放低 對學歷同生活習慣 的要求 你一定搵到 你心目中的女神
就系 樓主 都系去叫雞吧啦
因為:
      a.佢地學歷吾高 (一定架啦 高就吾使出黎做啦)
      b.佢地一定吾健康(所以先 叫你放棄 a&b )
      c.佢地一定思想成熟(見過甘多老板 a"a )
      d.高矮肥廋 任君選擇 (你要高過你又得 矮過你都得 咩lbs 數都有)
      e.年齡更加吾系問題 (無論你要 幼齒 定老 藕 咩貨仔都有)
      f.佢地吾系咩人都受 至小你冇錢佢一定吾受(聽講 你做緊 工務員 幫政府側量土地面積)
ps: 你吾系玩野 我都吾攪野 不我忍吾住要做野 系人都知我系 一個懶人 好小會回人post 就算回都系溉水 多 一次過打甘多隻字回你真系        
       第一次    (我真系比足面樓主)
     以樓主 甘優厚的條件 都吾使系度搵啦 都是     青樓覓知己 馬藍尋知音 吧

引用:
原帖由 mc198412 於 2008-11-30 08:20 AM 發表 查看引用來源
樓主 我吾高 就系高你一把學生間尺甘大把(15cm ) 都搵吾到 -.-
冇話大學 小學都冇個
要高過你的成熟形就一街都系 不過一定重過你 要高吾過你都有 不過就一定 吾夠秤
總括甘多位先 ...
謝謝你, 好詳細

引用:
原帖由 mc198412 於 2008-11-30 08:20 AM 發表
冇話大學 小學都冇個
總括甘多位先人的意見黎講 只要樓主放低 對學歷同生活習慣 的要求 你一定搵到 你心目中的女神
就系 樓主 都系去叫雞吧啦
因為:
      a.佢地學歷吾高 (一定架啦 高就吾使出黎做啦)
      b.佢地一定吾健康(所以先 叫你放棄 a&b )
      c.佢地一定思想成熟(見過甘多老板 a"a )
      d.高矮肥廋 任君選擇 (你要高過你又得 矮過你都得 咩lbs 數都有)
      e.年齡更加吾系問題 (無論你要 幼齒 定老 藕 咩貨仔都有)
      f.佢地吾系咩人都受 至小你冇錢佢一定吾受(聽講 你做緊 工務員 幫政府側量土地面積)
ps: 你吾系玩野 我都吾攪野 不我忍吾住要做野 系人都知我系 一個懶人 好小會回人post 就算回都系溉水 多 一次過打甘多隻字回你真系        
       第一次    (我真系比足面樓主)
     以樓主 甘優厚的條件 都吾使系度搵啦 都是    青樓覓知己 馬藍尋知音
好一句 ....:smile_03:
樓主其實呢度好多人比過意見你
希望你好好反省下(if not 諗諗佢)
再一次...祝你好運啦

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-11-30 10:28 AM 發表 查看引用來源

好一句 ....:smile_03:
樓主其實呢度好多人比過意見你
希望你好好反省下(if not 諗諗佢)
再一次...祝你好運啦
wannabe , 捉到妳..
咁樣覓知音法:smile_45: , 未覓到, 全身病毒喎:smile_27:

引用:
原帖由 minbauhead 於 2008-11-30 10:48 AM 發表 查看引用來源

wannabe , 捉到妳..
咁樣覓知音法:smile_45: , 未覓到, 全身病毒喎:smile_27:
用ANTI VIRUS:smile_30:

引用:
原帖由 sabian 於 2008-11-30 11:46 AM 發表

用ANTI VIRUS:smile_30:
可能個個人本身己經係 virus 哩 :smile_44:

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-11-30 11:48 AM 發表 查看引用來源

可能個個人本身己經係 virus 哩 :smile_44:
講到好似BIO HAZARD咁:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆