上一頁下一頁
發新話題

30/11 禮拜日沙灣Noon K派對(接受新舊會員報名參加 + 個人預算消費指南)

收藏  |  訂閱
459  9.1k

去唔到,玩得開心的

引用:
原帖由 cywing 於 2008-10-31 12:55 AM 發表 查看引用來源
去唔到,玩得開心的
下次有機會就一齊玩

I would like to join ar, please send email to me [email protected]

引用:
原帖由 aanthony123456 於 2008-10-31 01:54 AM 發表 查看引用來源
I would like to join ar, please send email to me  
不要留email address, 會俾人扣分的:smile_44:

引用:
原帖由 曳曳男 於 2008-10-31 02:00 AM 發表 查看引用來源

不要留email address, 會俾人扣分的:smile_44:
嗰位師兄無幾多分可以扣啦~~~
:smile_30::smile_30:

又唔夠分留PM~
唔留E貓點得啫~~

好想去玩呀~
可惜無假放~~~~~~~~~~~~~
:smile_13:

引用:
原帖由 阿敵 於 2008-10-31 02:24 AM 發表 查看引用來源

嗰位師兄無幾多分可以扣啦~~~

又唔夠分留PM~
唔留E貓點得啫~~

好想去玩呀~
可惜無假放~~~~~~~~~~~~~
佢可以係"編輯個人資料"度選擇顯示E-MAIL
咁指佢個名就睇到啦:smile_30:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-10-31 06:38 AM 發表 查看引用來源
早晨呀~~
原來有個咁既功能GA~

又學識一樣野

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-10-31 06:38 AM 發表 查看引用來源
早晨呀:smile_38: 老師

恭喜c兄成團, 記得影多d相返黎同大家分享:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆