上一頁下一頁
發新話題

佢想引誘我???

收藏  |  訂閱
574  116.0k

引用:
原帖由 pnwebman 於 2008-12-1 08:35 PM 發表 查看引用來源
事隔幾個禮拜,事件又突然間鋒迴路轉,因為接手同佢公司deal果位同事另有要務處理,而老頂又見件事已經掉淡左,將同佢公司deal哩個任務交番比我做。
剛巧現時我公司有個新project,有部份要外判搵人合作,老頂心見中 ...
樓主加油呀, 等你砌完佢出report

個case 成兩個月啦o咼,仲甘有心機o既:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 pnwebman 於 2008-12-1 08:35 PM 發表 查看引用來源
事隔幾個禮拜,事件又突然間鋒迴路轉,因為接手同佢公司deal果位同事另有要務處理,而老頂又見件事已經掉淡左,將同佢公司deal哩個任務交番比我做。
剛巧現時我公司有個新project,有部份要外判搵人合作,老頂心見中 ...
等你出報告呀!:smile_38:

引用:
原帖由 FEVER803 於 2008-12-1 10:05 PM 發表 查看引用來源
個case 成兩個月啦o咼,仲甘有心機o既:smile_41: :smile_41:
其實可能因為樓主太過passive, 人地就玩下你啫, 你早早主動出擊可能反而無事...

樓主小心呀
小心又中招

引用:
原帖由 chin_up_guy 於 2008-12-1 10:09 PM 發表 查看引用來源

其實可能因為樓主太過passive, 人地就玩下你啫, 你早早主動出擊可能反而無事...
希望越大,失望越大:smile_42: :smile_42:

其實樓主你第一次見到佢穿到咁sexy...應該要扑佢...你而家太遲啦

引用:
原帖由 pnwebman 於 2008-12-1 08:35 PM 發表
It's time for revenge!!:smile_38: :smile_38:

呢篇post好好睇好真實!!大家都好享受同樓主一同邁向成功!!

事情未到最後一刻,都唔知會點!

不過,我覺得,呢類成功女人,唔會甘心做一個男人發洩對象,就算她讓你上,都唔會甘心只做one night stand partner, sex partner,當然,唔係表示她想你做她條仔,但亦唔會想搞過就算,樓主要有心理準備

會唔會又俾人玩一鑊, 之後仲要炒魷, 小心 d wor, bro

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆