上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 3 (updated on 23/9 & Photo P.49)

收藏  |  訂閱
777  104.4k

引用:
原帖由 jackyiori 於 2008-9-16 04:38 PM 發表 查看引用來源

我都覺得係, 但係又幾攪笑, 每日見到面,
明明互相係認識既, 但係又或者會扮唔識,
o個個感覺都幾奇怪, 但係有少少刺激, :smile_30:  :smile_30:
好有偷情feel

爽死喇.....真係...不知幾想係衣X入邊的一個係我呀...唉

甘係入邊既幾分數內...佢有冇同你講D咩..除左佢"細路"同你舛招呼外?!

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-16 02:28 AM 發表 查看引用來源
今晚正面連返工咁著

this is for working?

braless

shall be the most popular in the office !!

嘩~~FION 身材真係好好啵

幻想自己著住件自護制服逐吋拉開上身的制服,露出對波,再唔著褲一下坐上佢度。  GOOD IMAGINATION! :smile_34:

引用:
原帖由 Freeman27 於 2008-9-16 03:21 PM 發表 查看引用來源

你又試下有張正面扯旗相俾人揸住,隨時一百幾十個識你的人會收到,睇下你又敢唔敢 "開飯"!我係想,不過都驚佢同 Amy 唔知又係唔係夾埋又玩我。
C 兄~ 只係識好喇, 食~~ 諗過啊~:smile_30:

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2008-9-16 02:47 PM 發表 查看引用來源

GUn~!!call 你2次吾聽!!! 我諗住攪你嘛.........:smile_42:

btw,聽日同阿dee去147買q
C Hing,

多口問句, 147 係 咪仲係禮頓道呀?
我以前都買咗支3/4 q... $500

ur body makes me crazy~~~~~~~~~

引用:
原帖由 Freeman27 於 2008-9-16 03:21 PM 發表 查看引用來源

你又試下有張正面扯旗相俾人揸住,隨時一百幾十個識你的人會收到,睇下你又敢唔敢 "開飯"!我係想,不過都驚佢同 Amy 唔知又係唔係夾埋又玩我。
"有張正面扯旗相俾人揸住"

咪咁笨, 快d問佢地攞返張相.

女人心, 海底針!

放你張下體相上網就死la.

快d攞返!

引用:

Why not?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆