上一頁下一頁
發新話題

29/8星期5晚[北蒲生日]K Party (新人報名請直接PM~婷婷~!!)+出值名單#2

收藏  |  訂閱
1.3k  36.0k

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-8-18 05:56 PM 發表

你好啊。。。
我又系唔知道你系边位啊。。。:smile_27:
不过我都相信见到面我成会知道噶啦。。。。
好呀 一定有機會再見.......問下你老公囉

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-18 05:50 PM 發表
訓醒啦靚女~~~:smile_30: :smile_30:  
等人等的太夜啊。。
所以今日O甘夜先既起身。。。。:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 情性 於 2008-8-18 05:54 PM 發表
好想到。。。想紧办法赴会
你又系边位啊。。。:smile_27: :smile_27:
算啦。。下次都系要一人用两个明记低先既好。。。。:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-8-18 05:59 PM 發表

等人等的太夜啊。。
所以今日O甘夜先既起身。。。。:smile_44: :smile_44:
哈~~三個人同你say hello妳凈係知我係邊個~~唔通我真係衰到咁出位~~~:smile_45:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-18 06:04 PM 發表
哈~~三個人同你say hello妳凈係知我係邊個~~唔通我真係衰到咁出位~~~:smile_45:  
你琴日玩失蹤!!!:smile_38:

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-8-18 05:58 PM 發表

呵呵。。。唔好笑我啦。。。
希望可以好快有机会见面啦。。。

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-8-18 06:06 PM 發表

佢係靚仔米高呀:smile_38:

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-8-18 05:24 PM 發表
藍毛.............午安
午安呀長空:smile_38:

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-8-18 05:58 PM 發表

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-8-18 06:07 PM 發表

佢係靚仔米高呀:smile_38:  
呵呵。。。原来系亮仔米高啊。。。
呵呵。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆