上一頁下一頁
發新話題

濃西飯堂客串沙灣仁K遊記包包(有相,加強版22張相,未成年人士止步)

收藏  |  訂閱
898  77.6k

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 04:56 PM 發表

佛山唔鬼啦 ~ 俾啲台灣佬抄貴哂 :smile_39:
唔係下嘛:smile_41: ,佛山炒起價既人係南海人同順德人,同埋一班陶瓷廠佬:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-8-4 16:51 發表
我地唔係鬼祟玩,只係想一班玩開既人去玩,好似你甘樣,嘻嘻,除左我比較濫交之外,其他都好純潔架
點樣濫交法先:smile_04:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 04:57 PM 發表

你hi左野呀 :smile_45: 上太空 :smile_39:
我有支長江一號火箭炮...上太空邊洗HI野:smile_14:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-8-4 16:55 發表
C忽除左比舌頭同橡皮糖通過外,都算純潔:smile_13:
橡皮糖?唔係爆炸糖咩:smile_03:

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-4 16:58 發表
你淨係睇好啦....無甘多公牛血俾你飲:smile_30: :smile_30:  
飲左唔好嘔返出黎就得啦

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-8-4 16:58 發表
唔係下嘛:smile_41: ,佛山炒起價既人係南海人同順德人,同埋一班陶瓷廠佬:smile_39: :smile_39:
咪又係你呢啲廠花囉

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-4 16:59 發表
我有支長江一號火箭炮...上太空邊洗HI野:smile_14:  
你支火箭炮攞黎打飛機唧上太空就未夠力喎

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 05:02 PM 發表

飲左唔好嘔返出黎就得啦
會嘔番出來...甘直情唔好飲晒野:smile_30:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 05:06 PM 發表

你支火箭炮攞黎打飛機唧上太空就未夠力喎
我仲未裝激光粒子落去姐:smile_34:

大家好啊。。

刚刚返来推一推。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆