上一頁下一頁
發新話題

從淑女變性女,Irene的淫蕩秘密日記update p.48第10篇

收藏  |  訂閱
762  505.1k

引用:
原帖由 walkman007 於 2008-8-9 03:13 AM 發表
其實irene 你怕唔怕佢同返你個仔講? ... 而你個仔又忍唔住 ...
因為av既催化 ... 好多年經一輩既都會幻想呢d野 ...
引用:
原帖由 小苦兒 於 2008-8-9 08:16 AM 發表
irene 姐姐有冇幫過個仔..咩ar @@
呢個問題問得好....
其實我都有諗過呢樣野,
不過我見豪仔份人都幾純品,應該唔會講出去既...
而且就算佢講,都未必有人信la....

至於我個仔,
我係佢電腦度搵到有差唔多20套果d日本AV
我每套都開過黎望下,
原來有差唔多一半都係d年紀比較大既女優既片....(因為我唔識佢地d名,初頭睇片名以為都係d後生女)
有3,4套仲涉及亂倫題材tim....

引用:
原帖由 天宮之門 於 2008-8-11 02:25 PM 發表

d後生妹妹仔都冇技術" 淨係識打開個脾
比人搞完"ok..完場..訓教
邊似得Irene姐姐咁好技術"
講起你"真係好想一試"
又硬了"
引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-8-11 09:59 PM 發表

咁你又講得好啱喎
irene 姐姐呢D有晒經驗, 識得享受嘛
你2個"口技"都幾好喎
咁樣讚我,我唔好意思架...

引用:
原帖由 雨宮慶太 於 2008-8-12 10:16 AM 發表
irene 姐姐
我系第一次
我想問下你野,點入女仔下面先易d(個女仔都系第一次)
女仔第1次,10個有9個都好難入,10個有9個都會好痛
我明白男仔第1次會好心急好想快d入
但都要諗下個女仔
因為女仔會好緊張,事關第1次真係幾痛下
如果個男仔太心急,一除晒衫就插入去,個女仔痛之餘分分鐘會對sex有陰影,唔肯再做
所以一定要比d耐性做多d前戲
kiss,愛撫呢d一定要做足
又可以一路講下野哄下佢,等佢冇咁緊張(肉麻d都唔緊要,女仔係鍾意聽呢d野)
有d女仔第1次可能因為緊張得滯唔夠分泌
所以可以準備定一支潤滑油

而家搞到我勁想做愛~ 不過得1x 幾歲:smile_42:

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-8-12 01:15 PM 發表

你2個"口技"都幾好喎
Irene姐姐依d真材實料黎架ma"
洗咩唔好意思呢kaka"
我ge口技你見過la
咁可唔可以比我睇返Irene姐姐你ge"口技"先

Irene姐姐快d出下一集啦" 等到好心急""

引用:
原帖由 kentwai 於 2008-8-12 01:46 PM 發表
而家搞到我勁想做愛~ 不過得1x 幾歲:smile_42:
仲係青頭仔@v@"???
如果你之前做過" 有左第1次" 搵第2次都唔會好難姐"
1次生2次熟
我1x戈陣都做過1次" 之後勁有罪惡感"
但係大個左諗返" 2個人都係開開心心先會做"
咁罪咩惡感"你情我願@@

irene 姐姐加油ar 好期待ar~~~

引用:
原帖由 天宮之門 於 2008-8-12 02:56 發表
irene 姐姐" 你下一期出版未@@
好想知道豪仔有冇進入你身體裏面呀""
irene 姐姐"快D出下一期LA"等你喔""
me too, 期待中 :smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-8-12 13:00 發表
估唔到冇上2日會多左咁多reply...thx a lot
至於真假呢個問題呢...
我都係果句,我寫既全部都係base on真係發生過既事實
只係係好小部分(例如呻吟聲方面)有小小修改
都係果句囉~信就信,唔信既當故仔睇 ...
靚靚媽咪愛露出, 更愛JER JER 仔 :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-8-12 13:15 發表

你2個"口技"都幾好喎
駛乜唔好意思喎, 放鬆D
俾我把口同條脷慢慢服侍你個 "妹妹仔" 啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆