上一頁下一頁
發新話題

*~❤~*~徵人出來睇戲/唱K(2)~*~❤~*~{留意p.1通告}&入黎傾下計啦

收藏  |  訂閱
697  6.4k

引用:
原帖由 vierichow 於 2008-7-8 11:03 AM 發表

聽日飛lu...今日要預定d野了
旅途愉快

引用:
原帖由 bigpaul214 於 2008-7-8 11:12 AM 發表
早晨呀肥媽, 好耐無上來搵妳啦
我呢排都忙呀 :smile_39:  :smile_39:

引用:
原帖由 marinas 於 2008-7-8 12:29 PM 發表
我又要食野........HUNGRY嘿嘿
記得 16 號呀 :smile_38:  問埋你 d fd 來不來啦

引用:
原帖由 ET_429 於 2008-7-9 12:55 PM 發表
16號唱平日黎.
哈哈,要返工
係呀   我地多數平日去唱架 :smile_30:  :smile_30:

有無人呀 :smile_38:  :smile_38:  :smile_38:

最新活動通告  

日期 : 7月16日 (星期三)
時間 : 大約 12:30 pm
地點 : 旺角, lunch k
最後報名時間 : 15/7 (星期二) 23:59

唔好意思呀各位朋友,
由於本人臨時有事,
當天活動取消了 :')  :')
非常對不起喔

無人 :smile_30:  閃人 :smile_43:  :smile_43:

sleep la :smile_45:  :smile_45:

comeback

引用:
原帖由 超級肥胖~胖媽咪 於 2008-7-11 01:54 AM 發表
無人 :smile_30:  閃人 :smile_43:  :smile_43:

sleep la :smile_45:  :smile_45:
嘩,,,咁勁sleep幾日..

引用:
原帖由 vierichow 於 2008-7-13 12:09 PM 發表
comeback
WELCOME BACK :smile_38:  :smile_38:  :smile_40:  

有咩手信呀 :smile_30:  :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆