上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情(我和我的女助手)~PART3-Update03July2008-22:53 (Last Update)

收藏  |  訂閱
636  59.3k

係囉......所以咪係酒店囉 :smile_13:
引用:
原帖由 hkhkhkair 於 2008-7-1 11:28 發表

你地過咗來澳門MA.....咁大雨...又真係冇乜野玩.....

我地琴日去左CWB行街 ! :smile_38:
引用:
原帖由 manppp2004 於 2008-7-1 12:56 發表
:smile_13:  兩位唔係今日都要開工掛?
定係一陣去玩呢?:smile_40:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-7-2 10:19 AM 發表
係囉......所以咪係酒店囉 :smile_13:
其實如果你地可以來到macau租車.....打風渣車幾爽架.....

多謝你支持呀長腿妹妹 !
做愛有感情係唔同D架,快D搵個BF啦 !
引用:
原帖由 長腿少女 於 2008-7-1 14:19 發表

sam哥同阿嫂真係好sweet呀!成日都對住,又成日都做,但都唔會厭!同gf/bf做愛始終有感情,唔會咁易厭呀!但同sp可能玩多幾次就會厭,你唔厭,佢都厭啦。搞到我都心思思想識番個bf,好耐都無試過同bf做呀!

多謝支持 !
引用:
原帖由 CoCaLa 於 2008-7-1 15:45 發表
真係SWEET死人! 支持下先!

引用:
原帖由 hkhkhkair 於 2008-7-2 09:48 AM 發表

妳出去反(玩)雲碌(打滾)雨呀?
邊有咁激啊..
遊下車河...咀兩野咋..

我係話傻BB訓到好似豬仔感甜 !
無話佢似隻豬...:smile_22::smile_22::smile_22:
引用:
原帖由 goodthing 於 2008-7-1 19:33 發表
BB似隻豬..:smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-7-2 10:27 AM 發表
我係話傻BB訓到好似豬仔感甜 !
無話佢似隻豬...:smile_22::smile_22::smile_22:
冷靜d....豬...其實係好可愛既....

我會架啦 !
多謝你支持呀 ! :smile_38:
引用:
原帖由 yutami 於 2008-7-1 21:49 發表
SUPPORT:smile_40: :smile_40:
等左咁耐 終於又有喇~~哈哈
sam哥你要錫住傻bb至得架~~!!:smile_40:

多謝 !
引用:
原帖由 傻豹2009 於 2008-7-1 22:47 發表
等左幾日lu~~都係出左無幾耐@@最近咁忙..咁就比心機~~~得閒先上黎打長篇d啦~~~~十卜~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆