上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.2k

晨早一推:smile_43: :smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-6-12 01:38 AM 發表

07年8月開仲係咁多分~都唔知邊個分身啦~如果唔係就十分CD-ROM啦:smile_30:
早晨!
哈哈!佢同我咪差唔多!我都係2日內吹夠50至可以PM!不過都幾辛苦,又要做野又要吹水!星期六要好好享受下至得!

今次黎唔到..一樣十卜
下次再join :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-12 08:56 AM 發表

早晨!
哈哈!佢同我咪差唔多!我都係2日內吹夠50至可以PM!不過都幾辛苦,又要做野又要吹水!星期六要好好享受下至得!
哈哈,咁到時就要插多兩野!:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 BoyBoyBoy 於 2008-6-12 02:57 AM 發表
今個星期去唔到 :smile_39:
唔知有冇下次呢 ? 如有,可否預告日期, 攞定假join你個party ?
睇反應啦,如果有CHING想下個星期又黎,我又再搞囉!:smile_04:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-12 10:16 AM 發表

哈哈,咁到時就要插多兩野!:smile_04: :smile_04:
一定一定!!!

我都好想去插幾野!:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 IQBOY 於 2008-6-12 10:28 AM 發表
我都好想去插幾野!:smile_04: :smile_04:
大力D!! 哈哈

中5推~~~~~:smile_38:

引用:
原帖由 苦主brother 於 2008-6-12 11:53 AM 發表
中5推~~~~~:smile_38:
我又推!:smile_30: :smile_30: 夠人啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆