上一頁下一頁
發新話題

預告: 25/10(六) 蒲俠天生日CP主場disco狂歡大派對 (稍後出新POST)

收藏  |  訂閱
763  21.6k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-5-6 13:27 發表
哈哈..下星期5見....我都去呀 :smile_44:
係真唔係呀:smile_13:不過我最快要過左十二點先蒲倒頭喎:smile_39:可能見你唔倒啦:smile_42:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2008-6-11 09:07 PM 發表

唔好咁天真啦:smile_42:
我係好天真..好傻........:smile_45:

引用:
原帖由 kmh 於 2008-6-12 01:02 AM 發表

係唔好彩啫:smile_39: 遇唔到d好心人見到啊嫂部電話,希望個好心人會出現.....:smile_40:
望係咁望啦...雖然機會
好微

引用:
原帖由 zone00012000 於 2008-6-12 01:04 AM 發表
亞天今個星期你唔搞團呀:smile_41:
唔搞呀...如果冇其他function..就會join你地:smile_34:

引用:
原帖由 kmh 於 2008-6-12 01:21 AM 發表

造型真係好重要,我都like hithot造型,我都買在hithot帽&頭巾,不過我過look唔多親,所以都無著過:smile_39:
未試過點知...下次試下著大衫大庫...同我夾下:smile_34:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-6-12 01:36 AM 發表

係真唔係呀:smile_13:不過我最快要過左十二點先蒲倒頭喎:smile_39:可能見你唔倒啦:smile_42:
特然間情況有變....都未必得,,,要度度...

報告已完成...去第一板睇睇啦

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-6-11 01:29 PM 發表

大拿拿2400蚊...:smile_39: ...真係重創呀!!!!!!..

唉~真係慘:smile_39:
贏返幾場波咪係到嚕
歐洲盃到依家埸埸都可以講好正路

引用:
原帖由 冷傷風 於 2008-6-12 10:13 AM 發表

贏返幾場波咪係到嚕
歐洲盃到依家埸埸都可以講好正路
琴晚啊俊就贏到開巷啦..好在我都贏番少少:smile_13:

蒲頭一推:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆