上一頁下一頁
發新話題

咀咀常x團

收藏  |  訂閱
1.3k  26.8k

引用:
原帖由 dino2008 於 2008-5-15 03:53 PM 發表
好快睇晒17版帖,究竟係米17/5去呀,攪到頭都大埋?

的酒梗係留俾自己飲,飲到咁上下米叫的女頂,無規矩嫁
個個星期六都會去.........

引用:
原帖由 dino2008 於 2008-5-15 03:53 PM 發表
好快睇晒17版帖,究竟係米17/5去呀,攪到頭都大埋?

的酒梗係留俾自己飲,飲到咁上下米叫的女頂,無規矩嫁
樓主應該係
甘遇蠢嘅規矩,都唔知邊個發明同唸出嚟,
自己俾錢仁K,自己俾錢買啤酒,
再自己俾錢揾條女番嚟飲自己俾錢買嘅啤酒:smile_39:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-15 03:58 PM 發表

樓主應該係
咁唔係應該點呢?
自己俾錢仁k, 自己俾錢搵條女返黎,
再叫條女自己俾錢買啤酒.......?????

alvinryoko 兄

你先前話夠人先成團,究竟係點?睇黎都吾使系邊度等,係米自己直接去?
等你 e猫聯絡, 謝謝

引用:
原帖由 dino2008 於 2008-5-15 04:06 PM 發表
alvinryoko 兄

你先前話夠人先成團,究竟係點?睇黎都吾使系邊度等,係米自己直接去?
等你 e猫聯絡, 謝謝
宜家都有四個人,不如你pm我你電話聯絡好過啦
e貓好麻煩, 又要等覆

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-15 03:58 PM 發表

樓主應該係
非常同意,女要黎服侍自己,酒自己同的fd飲,夠啦就叫女飲.

引用:
原帖由 dino2008 於 2008-5-15 04:11 PM 發表

非常同意,女要黎服侍自己,酒自己同的fd飲,夠啦就叫女飲.
咁嘛即係成班麻甩佬自己喝, 咁上去做咩呢?

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2008-5-15 04:05 PM 發表

咁唔係應該點呢?
自己俾錢仁k, 自己俾錢搵條女返黎,
再叫條女自己俾錢買啤酒.......?????
女女唔駛收錢,:smile_30:計埋酒錢裡面,會舒服D
試坐十五分鐘,唔啱就換,啱就坐到尾

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2008-5-15 04:07 PM 發表

宜家都有四個人,不如你pm我你電話聯絡好過啦
e貓好麻煩, 又要等覆
我好似pm吾到你?

回覆 257# 的帖子

當然同女飲,不過主角係出錢個的,女係要黎陪你,呢個系我個概念,重有係有mood時可以嘎嘎啦.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆