上一頁下一頁
發新話題

終於係佢生日同五十路家姐(我朋友)玩咗3p🤫🤭

收藏  |  訂閱
794  205.5k

呢張相係幾好,但係加番個樣落去唔知要扣幾多分?
引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-14 19:17 發表 查看引用來源
我玩過一次都覺得好興奮好high🤭🤭家姐呢個姣閪真係好淫蕩,頭先晏晝打畀我,問我有冇掛住佢🤣🤣又問我呢兩日得唔得閒上佢屋企食飯(扑嘢)?再問我呢輪有冇同老婆搞嘢?(關佢撚事咩?我爭啲想答佢前兩晚先同sp扑嘢🤭🤣)佢仲話如果 ...

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-6-14 20:35 發表 查看引用來源
呢張相係幾好,但係加番個樣落去唔知要扣幾多分?

咁個樣又唔係太差佢話佢後生時候似李影
你覺得佢好波sex咩?

睇落都OK
肯玩3P多P就加分
玩多P真係好興奮好high
條女一定要夠淫夠放
最正係一邊俾人插緊一邊含第二碌
想叫又叫唔到
依種呻吟聲真係好正
引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-14 19:17 發表 查看引用來源
我玩過一次都覺得好興奮好high🤭🤭家姐呢個姣閪真係好淫蕩,頭先晏晝打畀我,問我有冇掛住佢🤣🤣又問我呢兩日得唔得閒上佢屋企食飯(扑嘢)?再問我呢輪有冇同老婆搞嘢?(關佢撚事咩?我爭啲想答佢前兩晚先同sp扑嘢🤭🤣)佢仲話如果 ...

對手夠幼,襯托起嚟都唔錯,勉強都夾到腸仔?呢樣要你回答喇🤣
引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-14 21:02 發表 查看引用來源

咁個樣又唔係太差佢話佢後生時候似李影
你覺得佢好波sex咩?

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-6-14 21:12 發表 查看引用來源
對手夠幼,襯托起嚟都唔錯,勉強都夾到腸仔?呢樣要你回答喇🤣

有啲肚腩但閪肥🤣😆不過多水多汁🤭🤭🤫🤫C級可以啦,不過張相係托起咗🤣🤣對波未鬆嘅

有時間講埋同佢3p最後出野果段先

引用:
下次玩用絲襪反綁家姐雙手,帶眼罩矇住眼幫你兩個含L,然後叫佢估下係邊個條撚,不過全程叫William一個上陣,以你家姐性格,佢一定淨係估你,你坐埋旁邊欣賞個淫閪,仲可以影相俾我哋睇添

引用:
原帖由 不毛之地 於 2024-6-14 23:23 發表 查看引用來源

下次玩用絲襪反綁家姐雙手,帶眼罩矇住眼幫你兩個含L,然後叫佢估下係邊個條撚,不過全程叫William一個上陣,以你家姐性格,佢一定淨係估你,你坐埋旁邊欣賞個淫閪,仲可以影相俾我哋睇添 ...
就算係我,佢都唔會俾影相因為佢驚俾人威脅同屈佢

引用:
原帖由 88yes 於 2024-6-14 21:03 發表 查看引用來源
睇落都OK
肯玩3P多P就加分
玩多P真係好興奮好high
條女一定要夠淫夠放
最正係一邊俾人插緊一邊含第二碌
想叫又叫唔到
依種呻吟聲真係好正

家姐絕對夠淫夠放,真係屌到佢好high時,我地又好high

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-15 00:27 發表 查看引用來源

家姐絕對夠淫夠放,真係屌到佢好high時,我地又好high
可以玩得HIGH, 家姐就係好嘅炮友

引用:
原帖由 mm28 於 14-6-2024 19:17 發表 查看引用來源
睇張相好似幾好咁喎😍🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆