上一頁下一頁
發新話題

分享50路相片(10/4, again, again )

收藏  |  訂閱
900  255.1k

回覆 250# ACA64 的帖子

似乎亞嫂都舔埋旦旦啦,師兄房事真刺激

回覆 250# ACA64 的帖子

真羨慕👍👍👍💯💯💯

引用:
原帖由 ACA64 於 2023-8-7 22:02 發表 查看引用來源

我老婆算係鍾意含嘅人,每次都好落力,
含住係咁轉,又用脷舔,同AV 女一樣,
所以我成日都好想攪嘢。
我老婆都係,又唔可以算話鐘意含,但會含到拔絲咁樣…

回覆 253# ng320laser 的帖子

老婆愛你自自然然幫你含,唔似得D 靚妹吊高呢賣
當然師兄要替老婆親吻小妹妹

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-7 22:21 發表 查看引用來源
老婆愛你自自然然幫你含,唔似得D 靚妹吊高呢賣
當然師兄要替老婆親吻小妹妹
會呀!不過老婆又唔太喜愛,但時有佢high 到山哂水時,就會比我瀨,一瀨會成面都係水

回覆 255# ng320laser 的帖子

出晒水,梗係提鎗挺進水廉洞,再回身直插菊花園

引用:
原帖由 ng320laser 於 2023-8-7 22:14 發表 查看引用來源

我老婆都係,又唔可以算話鐘意含,但會含到拔絲咁樣…
其實女人含唔含真係爭好遠,唔含就已經減左最小30分,肯定連其他嘢都唔會做。我老婆係良家婦女,但佢對我就乜都肯做,什麼情趣內衣、獨龍鑽、舔蛋蛋、雞腳都試過舔,仲有自摸、脫衣舞一一應有盡有。

引用:
原帖由 ACA64 於 2023-8-7 22:39 發表 查看引用來源

其實女人含唔含真係爭好遠,唔含就已經減左最小30分,肯定連其他嘢都唔會做。我老婆係良家婦女,但佢對我就乜都肯做,什麼情趣內衣、獨龍鑽、舔蛋蛋、雞腳都試過舔,仲有自摸、脫衣舞一一應有盡有。 ...
老老實實一句….老婆個晚唔肯含…真係無mood 屌閪
我老婆都會著的情趣內衣,有時會專登買的正野比我一個驚喜🤭🤭

回覆 257# ACA64 的帖子

我老婆同亞嫂都係差唔多,有次我話想睇豆腐愛情片,佢搵埋失婚細妹表現,後來玩埋 XP
我有鋪通X癮,老婆賣左枝國產狼牙膠棒,化身偽漢子
硬闖漢子菊花穴

回覆 258# ng320laser 的帖子

唔肯含,照插,唔射,收工  ,吊佢癮

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆