上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  18.5k

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-20 07:44 PM 發表 查看引用來源

M男鍾意受虐唔代表佢係頭耷耷眼濕濕
成日發號施令嘅人,會唔會私下有不為人知嘅一面呢?
佢可能係被打下會興奮更減壓
當然呢個係我FF😌

自古要多嘗試、多開發!「失敗乃成功之母」💪🏻💪🏻💪🏻 ...
你係FF緊一個男版嘅阿蛇呀?

即係:一個現實中係大男人嘅男人,鍾意FF自己係M男。然後物色一位女性扮演「女皇」角色,再調教或強迫對方凌辱自己?

幾得意喎呢個玩法!點解我竟然從來冇諗過㗎?

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-20 16:15 發表 查看引用來源

我諗緊某部平時好強勢嘅男人應該會鍾意比人打下
蛇蛇師姐你竟然連做佢阿媽都諗過⋯🥺🥺🥺
實不相瞞我係打過大王好幾次o既
不過係佢玩得太過火囉
其中一次係佢買道具整我, 一d 塑膠蜘蛛定曱甴之類咁o既o野
我咩都唔怕就係怕昆蟲 個仆街搵o黎一堆有大有細o既蜘蛛收o係我對鞋入面
出門扮晒幫我攞埋鞋咁, 望一望裡面之後 oh shit 跟住拋俾我
d 野飛出o黎搞到我成手成身都係蜘蛛仔, 嚇到我尖叫又將隻鞋一拋
個高爭鞋跟一野鑿落我額頭
另一次係假曱甴放我咖啡, 最後一啖倒入口果陣feel 到有硬物吐返出o黎嚇到我標眼水咁滯囉
果陣真係忍無可忍打 9佢, 其中某一次係前一日o係客廳搞完, 前戲用o既籐條仲o係梳化頂
就隨手執起打o左佢幾籐... 但好快條紅色痕現出o黎之後又心痛囉

引用:
原帖由 katieW 於 2022-6-20 18:07 發表 查看引用來源

妳實在應該生一個😁
都說兒子會跟媽媽像 小男孩的話一定帥得要命,😘
你生, 我陪你一齊生

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-20 06:23 PM 發表 查看引用來源

我估陳瀅係果款一睇就知淫系列🤭
人哋叫張生呀!!!我反而覺得係個男人自動波操fit自己,依家香港地好多仔都做gym練大隻㗎⋯
你見慣世面又咁有經驗⋯應該個陣遇到好多外表斯文內裡⋯😍⋯應該都飲唔少喇⋯
我跟你學野咋! ...
好耐冇留意陳瀅。佢仲有做?點解佢呢款係淫呢你認為?我信女人嘅觀察㗎。🤔

我以前全靠目測。睇舉動、眼神、有冇咩暗示之類。準準地喎都。我發現純粹睇樣(包括打扮)係完全睇唔到。

女仔人家學咁多嘢做咩,想做“女狗公”?😺

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-21 09:32 AM 發表 查看引用來源

你生, 我陪你一齊生
Join the club both of you. 🤱🤱🥳

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-21 00:39 發表 查看引用來源

你係FF緊一個男版嘅阿蛇呀?

即係:一個現實中係大男人嘅男人,鍾意FF自己係M男。然後物色一位女性扮演「女皇」角色,再調教或強迫對方凌辱自己?

幾得意喎呢個玩法!點解我竟然從來冇諗過㗎? ...
男版蛇師姐😂 唔駛跟足⋯7成就好!
仲乜又😭又😡? 諗多d唔同嘅情景,睇下咩個岩你嘛😌

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-21 07:44 發表 查看引用來源
好耐冇留意陳瀅。佢仲有做?點解佢呢款係淫呢你認為?我信女人嘅觀察㗎。🤔

我以前全靠目測。睇舉動、眼神、有冇咩暗示之類。準準地喎都。我發現純粹睇樣(包括打扮)係完全睇唔到。

女仔人家學咁多嘢做咩,想做“女狗公”?😺 ...
攪錯呀! 人哋上緊位㗎!你仲係淫kay年代!佢個樣似囉⋯😎

原來係咁!目測⋯比多幾個眼神同舉動⋯比咗咩暗示呢?多謝師兄教路🙌🏻

跟你學野嘛!好學呀我😌「女狗公」真係唔好聽😏

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-20 17:44 發表 查看引用來源

M男鍾意受虐唔代表佢係頭耷耷眼濕濕
成日發號施令嘅人,會唔會私下有不為人知嘅一面呢?
佢可能係被打下會興奮更減壓
當然呢個係我FF😌

自古要多嘗試、多開發!「失敗乃成功之母」💪🏻💪🏻💪🏻 ...
咁樣唔知又得唔得呢?
一個成日發號施令O既大男人, 一個中意見到同令到女伴痛苦o黎得到性興奮o既 S男
因為感激女伴為佢付出, 同埋偶爾都想從對方角度/ 身份去體驗人地到底係咩感覺, 到底有多辛苦,
所以明明自己唔係一個喜歡俾打o既人都會為對方承受一下...
(利申: 純ff, 我一定絕對唔會俾大王為我o既快樂而受任何皮肉之苦)
比如咁講, 想要打人一百大板, 自己先用自己身體試一次, 受得起先apply o係人地身上
咁樣"大男人"同"俾人打" 咪冇衝突囉

不過不得不提, 係真係好減壓

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-21 07:31 發表 查看引用來源

實不相瞞我係打過大王好幾次o既
不過係佢玩得太過火囉
其中一次係佢買道具整我, 一d 塑膠蜘蛛定曱甴之類咁o既o野
我咩都唔怕就係怕昆蟲 個仆街搵o黎一堆有大有細o既蜘蛛收o係我對鞋入面
出門扮晒幫我攞 ...
明知你驚至要咁整你,不知幾咁了解你😂

佢係咪笑到pk?
不過真係會好嬲,但事後其實會笑返自己

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-21 08:18 發表 查看引用來源

咁樣唔知又得唔得呢?
一個成日發號施令O既大男人, 一個中意見到同令到女伴痛苦o黎得到性興奮o既 S男
因為感激女伴為佢付出, 同埋偶爾都想從對方角度/ 身份去體驗人地到底係咩感覺, 到底有多辛苦,
所以明明自己唔 ...
💯👏🏻👏🏻👏🏻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆