上一頁下一頁
發新話題

Del

收藏  |  訂閱
258  9.1k

引用:
原帖由 meow_917 於 2021-5-3 14:29 發表 查看引用來源

188 只係吹水區,勿跟車太貼,吹水勿認真。要滾梗係收埋滾,駛咩明刀明槍?
明滾有得諗喎。

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-5-3 10:07 發表 查看引用來源
張相個癲噹好攪笑AR
前排網上轉貼圖,諗住想去,但疫情下,冇去呀~

我見得意咪下載欣賞下囉

多謝欣賞呀~😆😆

有冇開心圖睇下呀~

附件

引用:
原帖由 meow_917 於 2021-5-3 09:01 發表 查看引用來源

間中都有行吓,不過我只行d 冇難度分既山。easy hiking.
哈哈想放相,佢話記憶唔夠個論壇🤨🤨呢個新論壇,唔知係咪有日會 執笠,

我好少行山,一年行唔到多次,但我有疫情睇人地行山郊區片,又幾好睇,望住佢行介紹,都會諗一諗值得去嗎?行山要好多力氣,同就時間,又要夾天氣囉。

引用:
原帖由 a168 於 2021-5-3 17:34 發表 查看引用來源

哈哈想放相,佢話記憶唔夠個論壇🤨🤨呢個新論壇,唔知係咪有日會 執笠,

我好少行山,一年行唔到多次,但我有疫情睇人地行山郊區片,又幾好睇,望住佢行介紹,都會諗一諗值得去嗎?行山要好多力氣,同就時間,又要夾天氣囉。 ...
大棠之前行過幾次,不過都n年囉,閒日去就好d上年既轉貼。

附件

...........

....................

引用:
原帖由 meow_917 於 2021-5-3 18:30 發表 查看引用來源

我都想去大棠,但聽聞常人山人海就冇去。我住果度因為疫程都搞到成日人來人往,正所謂己所不欲啦,無謂影響大棠居民民生啦!

癲噹係灣仔影? 我星期六由中環行去灣仔海濱,都好多展品,有chocolate rain,  local 插畫師既展品。 ...
喵喵住嗰度好多賓客。。。😱

引用:
原帖由 meow_917 於 2021-5-3 18:30 發表 查看引用來源

我都想去大棠,但聽聞常人山人海就冇去。我住果度因為疫程都搞到成日人來人往,正所謂己所不欲啦,無謂影響大棠居民民生啦!

癲噹係灣仔影? 我星期六由中環行去灣仔海濱,都好多展品,有chocolate rain,  local 插畫師既展品。 ...
。做咗幾十年腥梘人,都係第一次咁樣漫步。>>>十年xx人係咩黎既,我睇唔明😂😂😂,

大棠大家想去日本去唔成,先多人ja,仲有冇去海洋同迪士尼呀~😂😂,我上年,年尾去過一次,陪人去,未盡興🤣🤣🤪🤪,你有咩想再玩呢,疫情都一年半了,仲係要就住就住咁玩,我都好多地方想去,係香港😂😂,好喜歡去打咭架。

我都喜歡睇人畫畫,會心情放鬆d

引用:
原帖由 a168 於 2021-5-3 20:36 發表 查看引用來源
我都喜歡睇人畫畫,會心情放鬆d
最近有睇畫,都有一年幾冇睇人地d畫, 匆匆忙忙影唔到咁多。

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆