上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 4

收藏  |  訂閱
750  30.5k

:smile_38: http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/show/qanda?aID=b7753866

:smile_27:  好好笑,睇埋問答:smile_30: :smile_30: :smile_30:

:smile_14: 姐弟戀會唔會長久呢?

近排睇得花姐D日記多,
搞到成日興烚烚,卒之琴晚頂唔順,
CALL 左個女女(之前係夜總會識),同佢講,話好悶要搵人倍,
佢一口應承,但係要點幾鐘先走得喎。:smile_45:

我話無問題,反正我都勁忙 ! 唔介意等...... ! :smile_47:

點幾鐘見面,同佢飲野,飲左個零鐘,有少少酒意 !
同佢講,話有D眼訓,倍我搵地方訓好唔好 ? 佢話OK !
去左附近維記開間長房訓覺 !:smile_46:

一上到房,立即狂車,9秒9速度卸甲沖涼,
係浴室互相纏綿,先來一Q,但女女意猶未盡,
係床上幫佢乃乃乃......,而佢亦都好識做,和我黎個69......
搞左好耐,然後插入......最後女上男下KO !
由於太累關係,大家就相擁而睡 !  

數小時後,一覺醒來,再和女女來多個晨操,然後散水 !:smile_47:

臨行前,比左少少錢女女搭的士,佢竟然話唔要喎 !
話因為琴晚佢都好舒服 ! HE HE !

P.S. 小弟明天出TRIP,要一個星期才回來 !
各位街坊,記得錫住花姐啦 ! 拜拜 ! :smile_15:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-25 11:26 發表
各位88啦...............
再見............

wow...very big....

引用:
原帖由 st999631 於 2008-4-25 04:47 PM 發表
近排睇得花姐D日記多,
搞到成日興烚烚,卒之琴晚頂唔順,
CALL 左個女女(之前係夜總會識),同佢講,話好悶要搵人倍,
佢一口應承,但係要點幾鐘先走得喎。:smile_45:

我話無問題,反正我都勁忙 ! 唔介意 ...
今次去邊到公幹:smile_38:

拉斯維加斯 !
引用:
原帖由 meibbq 於 2008-4-25 16:58 發表

今次去邊到公幹:smile_38:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-4-25 05:12 PM 發表
拉斯維加斯 !
你咪可以去睇鬼妹,駛唔駛帶D 0.03 符咒去:smile_47:

我有超級0.02 ! 有心 !
引用:
原帖由 meibbq 於 2008-4-25 17:57 發表

你咪可以去睇鬼妹,駛唔駛帶D 0.03 符咒去:smile_47:

咁易射
佢都幾渣喎:smile_45:

樓主新相好正wo..
:smile_40: :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆