上一頁下一頁
發新話題

與老婆的閏中密友搞上了....(真實故事)

收藏  |  訂閱
784  219.5k

我嘅巨物就嚟谷到爆啦!

係 ?
我鐘意呀 !!!

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-7-28 02:49 PM 發表
我嘅巨物就嚟谷到爆啦!

係 ?
我鐘意呀 !!!
咁鍾唔鍾意我嘅巨物,放入去妳嘅桃園洞裏面再爆......漿呢?:smile_47:

thx for sharing

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-7-28 14:49 發表
我嘅巨物就嚟谷到爆啦!

係 ?
我鐘意呀 !!!
快D約實啦?
一個話出晒汁,
一個又話爆晒漿,
又唔搵D嘢黎莊住,
喱道就尼水浸啦!

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-28 04:38 PM 發表

快D約實啦?
一個話出晒汁,
一個又話爆晒漿,
又唔搵D嘢黎莊住,
喱道就尼水浸啦!
唔使揾嘢装啦!
都等到夢咗遺啦!

引用:
原帖由 edcry 於 2008-7-28 22:37 發表

唔使揾嘢装啦!
都等到夢咗遺啦!
喂!夢遺喱家嘢,後生仔先有嫁喎?:smile_41:
你又話自己老嘅?:smile_41:
如果你真係老嘅,咁你之前真係谷得好勁頂啦!唉!:smile_39:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-29 08:29 AM 發表

喂!夢遺喱家嘢,後生仔先有嫁喎?:smile_41:
你又話自己老嘅?:smile_41:
如果你真係老嘅,咁你之前真係谷得好勁頂啦!唉!:smile_39:
都唔使講嘢啦!都俾你分析哂出嚟啦!:smile_39:
幾十歲!又要重新儲備添噃!:smile_27:

咁鍾唔鍾意我嘅巨物,放入去妳嘅桃園洞裏面再爆......漿呢?

我實鍾意你嘅巨物放入去我嘅桃園洞裏面爆漿啦~~~
星期四見啦 !!!

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-7-29 04:48 PM 發表
咁鍾唔鍾意我嘅巨物,放入去妳嘅桃園洞裏面再爆......漿呢?

星期四見啦 !!!
一於咁話啦!不過到時唔好嫌我粗暴噃!:smile_47:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-7-29 04:48 PM 發表

星期四見啦 !!!
我嘅性感女神!妳去咗邊?上嚟傾兩句吖!:smile_15:
真係好想而家就係星期四啦!:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆