上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.3k

有咩精明既方法???,見唔對路即走=3='?

你唔覺得d囡囡講得鐘意好快架ma- -我同佢玩左一次就話鐘意我 我唔係好信- -不過美麗的謊言是無敵

引用:
原帖由 yiusinlung 於 2008-3-28 11:46 PM 發表
有咩精明既方法???,見唔對路即走=3='?
慢慢睇下佢既來意係咩先啦:smile_13: 為錢既  搵過個

我都沉咗,唉唉唉唉唉唉.:smile_39:

引用:
原帖由 我是個好人 於 2008-3-29 03:21 AM 發表
:smile_44: 師兄首先唔好睇到沉船咁差先

引用:
原帖由 我是個好人 於 2008-3-29 03:21 AM 發表
包膠Please

引用:
原帖由 中女社社長 於 2008-3-29 11:29 AM 發表

包膠Please
X2:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 yiusinlung 於 2008-3-26 22:30 發表
大家好 我是第一次上來這版, = =我自從上次上完去第一次同條女搞完 之後就想去搵番之前條女....但我唔係咁鐘意搞野- -志在同條女開心...會唔會好傻..
ching有d似我~~嘿嘿~~我唔知係咪同d港女拍拖厭左:smile_45:
鍾意搵d內地女仔拍下拖,我成日同條女行下街,周圍玩,
又唔係駛好多錢,咁都唔係好傻姐,
自己鍾意咪得囉

有冇巴打想同條女一齊同居 租左我o個到呀
http://www9.188channel.com/viewthread.php?tid=6775711
謝謝

引用:
原帖由 kolokolo 於 2008-3-29 11:58 AM 發表

ching有d似我~~嘿嘿~~我唔知係咪同d港女拍拖厭左:smile_45:
鍾意搵d內地女仔拍下拖,我成日同條女行下街,周圍玩,
又唔係駛好多錢,咁都唔係好傻姐,
自己鍾意咪得囉
:smile_40: 講得好:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆