上一頁下一頁
發新話題

不如小Joy都學人徵下友先~~~

收藏  |  訂閱
459  8.2k

引用:
原帖由 MYYM 於 2020-1-20 03:43 PM 發表 查看引用來源
分別就大囉 但宜家冇咁多時間詳盡講解夜D再補充 可以嘛?
今晚我男友返,等佢射好多比我之後再問下佢點樣舒服法:096:

引用:
原帖由 0-0Joy 於 2020-1-20 03:40 PM 發表 查看引用來源

我唔明男仔有套冇套,快感有乜野唔同?:092:
男仔係射精果下最舒服,射入套或射入女仔深處都應該一樣感覺先啱:028:
女仔就好簡單,feel到精液熱熱地射入,就立即覺得舒服同親密:027: ...
男仔唔用套 , 會feel 到女仔陰道嘅溫度同膨脹情度

引用:
原帖由 0-0Joy 於 20/1/2020 15:48 發表 查看引用來源  
女仔就過程已經可以高潮,男仔要射精先會高潮,所以入去個feel唔會強得過射精果下,咁射套或中出應該分別不大:028:
無隔膜可以感受對方裡面的熱力,濕度,仲有肉壁包住肉棒果種感覺,用套係感受唔到。

引用:
原帖由 cth1978 於 2020-1-20 03:51 PM 發表 查看引用來源

男仔唔用套 , 會feel 到女仔陰道嘅溫度同膨脹情度
我男友同以前d ex-bf成日話我裏面好溫暖,又濕潤....呢d可以刺激男仔快感咩?:027:

引用:
原帖由 0-0Joy 於 2020-1-20 04:11 PM 發表 查看引用來源

我男友同以前d ex-bf成日話我裏面好溫暖,又濕潤....呢d可以刺激男仔快感咩?:027:
當然可以

引用:
原帖由 woden666 於 2020-1-20 04:03 PM 發表 查看引用來源

無隔膜可以感受對方裡面的熱力,濕度,仲有肉壁包住肉棒果種感覺,用套係感受唔到。
我男友話最頂唔順係我高潮時,會夾到佢緊一緊,好易會射:027:

回覆 254#  0-0Joy 的帖子

嘩,你講到咁,呢度會個個都想試架啵

引用:
原帖由 cth1978 於 2020-1-20 04:14 PM 發表 查看引用來源

當然可以
但射果下先係男仔高潮,有套冇套關係唔大先啱:027:

引用:
原帖由 0-0Joy 於 2020-1-20 04:21 PM 發表 查看引用來源

我男友話最頂唔順係我高潮時,會夾到佢緊一緊,好易會射:027:
高潮時重會震震吓 , 好爽呀:093:

引用:
原帖由 fc2000a 於 2020-1-20 04:21 PM 發表 查看引用來源
回覆 254#  0-0Joy 的帖子

嘩,你講到咁,呢度會個個都想試架啵
想試咩?:093:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆