上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.3k

今日馬主問下季隻新馬放邊個倉好

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-6 09:31 PM 發表 查看引用來源

呢塲算亂、好分就買!我最想搏泥榮、隻馬最後一擊、檔最正、吾得就退役!
呢隻有感情,幾年前佢W我中左幾十蚊三重

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-6 08:23 PM 發表 查看引用來源

最緊係要睇超新星有無受潮水影響, 條仆街手馬始終表面睇係比真主佔優. 連第一場都回飛, 認真濕滯. 應唔會回飛.
PK手馬似堅D:017:

引用:
原帖由 踏浪CK 於 2017-6-7 12:40 AM 發表 查看引用來源

PK手馬似堅D:017:
最怕呢兩條友仔係日本時齊齊食壽司, 有可能會徇私. 頭場已經有可能.

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-6 09:31 PM 發表 查看引用來源

呢塲算亂、好分就買!我最想搏泥榮、隻馬最後一擊、檔最正、吾得就退役!
最怕馬主還未交留位費, 三甲都無架!

引用:
原帖由 踏浪CK 於 2017-6-7 12:36 AM 發表 查看引用來源
今日馬主問下季隻新馬放邊個倉好
個老豆同馬名一樣, 隻腳都伸直, A340梗係肥仔文.

早晨, 老劍, 我發覺唔洗去車公盜取簽筒, 8折店有售, 5蚊一個骰仔筒, 17粒骰仔重方便用簽筒, 應唔會咁神奇, 一次過傲出17粒同是六骰過(17x6=102), 求下色中餓鬼有嘜野好野介紹都好架!

你識唔識得色中餓鬼係說誰?

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-7 04:10 AM 發表 查看引用來源
早晨, 老劍, 我發覺唔洗去車公盜取簽筒, 8折店有售, 5蚊一個骰仔筒, 17粒骰仔重方便用簽筒, 應唔會咁神奇, 一次過傲出17粒同是六骰過(17x6=102), 求下色中餓鬼有嘜野好野介紹都好架!

你識唔識得色中餓鬼係說誰?
老羊、嘜咁早!
色中餓鬼示咪見到好嘢要𥄫!

港姐馬拉松突然有飛!吾通益佢!但孖宝Q不像様!

其實唔需要等有排位已經可以有飢民存在, 因為可以在家未卜先知架! 所以唔需要花費八蚊雞等飢民出現, 自己已經係一早知, 因為未卜已經先知. 去遊行唔一定要人扶上機, 不過最緊要係讀熟可蘭經, 唔係會發神經架!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆