上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.2k

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-27 02:36 PM 發表

我個位置都多佢5毛啦..佢贏左我冇得益...不過呢d就叫飛到馬到...:097:

老葉呢條友仔專玩呢d野...還記得"綠駿之威"...:097:
記得..我有拖佢,但W唔抵買,劇就由得佢..:026:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-27 02:26 PM 發表

買左隻1....得就得唔得就算...:096: ...小小地當睇跑馬...:097:

馬場那邊仲未落...不過小弟呢邊落到好大...小心尾段場次會落大雨...:097:
恭喜彩虹兄有錢收先:098:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-5-27 02:41 PM 發表

恭喜彩虹兄有錢收先:098:
多謝...贏14蚊...買10蚊wp...:096:

第6場真係"沙田威威"???一有雨就得番76蚊...:044:

大家估下今日捱唔捱到尾...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 02:39 PM 發表

記得..我有拖佢,但W唔抵買,劇就由得佢..:026:
正路既...差d俾隻"紅運精英"偷到...:096:

呢場除左隻12有乜諗法...:097:

隻3呢個地印象中都得...

第6場我出手啦...:023:  我睇到一隻冷野 3號 我會W/P落,單棍搭 12號..岩就玩小小..:024:

以馬論馬 3號 靚過上次嬴馬,..其他馬太質新..可以突然走樣..:035:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 02:48 PM 發表
第6場我出手啦...:023:  我睇到一隻冷野 3號 我會W/P落,單棍搭 12號..岩就玩小小..:024:
同路 , 放頭馬多 , 我會加多2隻後上 1 , 2 號

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-5-27 02:53 PM 發表

同路 , 放頭馬多 , 我會加多2隻後上 1 , 2 號
1號 3歲馬要負133磅仲要變化地,危dd喎..

我都覺得因為呢個原因, 呢場馬抵玩.
不過...... 3號響呢個ASSUMPTION 之下已經係*正路*馬..... 我都鐘意, 我估個個
正路臨場買馬都會鐘意. 所以如果無乜飛反而驚? :096:

快達得唔得呢?

係喎 , 縮返注先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆