上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

引用:
原帖由 h.crespo 於 2006-9-20 02:27 AM 發表
無黎一排,原來多左個勁人,下次都跟番多少先,支持你呀~~~~~~~~
勁人就不是,小弟只是一個普通人,不過都多謝巴打支持小弟!:005:

明白,就開波lu

引用:
原帖由 ObEe 於 2006-9-20 02:28 AM 發表
霖吾掂啊~~呵呵,都系决定睇走地水位同形势先投注
努力加油,最緊要出擊前有信心,冇信心就唔好買,睇定先!:005:

引用:
原帖由 hkzanu 於 2006-9-20 02:29 AM 發表
明白,就開波lu
開波了,小弟都在這祝巴打好運,而家要去做野,有事可留低說話,小弟忙完會盡快回覆巴打,再見!:005:

西野大哥,記得我嗎?遲了上來但見到你甘用心回應我地真係好開心呀!
有D野想請教你,但又吳方便係道講呀,有無其他辦法請教你呢?
THX

引用:
原帖由 傻瓜汽水 於 2006-9-20 02:42 AM 發表
西兄,小妹有好多問題想請教你,你有冇msn可以留低俾我?:017:
睇返之前西兄話25歲,小妹都係喎,你有冇女朋友仔?:003::007:hehe~
=.=

西野兄,本人開始欣賞你仲敬佩你,係呢個post看得到西兄徐了係專業人士外,
仲係一點架子都沒有,每一個人問你問題都回應,實在難得,
可能就係呢幾點所以大家都喜歡你,本人上次也有跟你心水買了6x22,2張飛,
總共收了1萬7千多元,真的多謝你,看見西野兄只不過25歲就有這種天賦,
真想交你一個朋友,如果閣下不嫌棄本人已經40之年,可留個聯絡方法嗎?
最後祝你工作開心,事事如意!~

祖雲達斯走地仲讓半球高水108~~有冇咩意見~~~西野兄

引用:
原帖由 coo_la_la_la 於 2006-9-20 03:32 AM 發表
祖雲達斯走地仲讓半球高水108~~有冇咩意見~~~西野兄
贏緊0:2了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆