上一頁下一頁
發新話題

進階調教(完整版)

收藏  |  訂閱
599  76.2k

你絶對係唔想玩,如果我唔叫佢試下,佢一世都肯定唔會試,因為佢都係極保守的人﹗但可以佢夠愛我掛,半推半就,日講夜講,每次講多D,得閒上網找些新題材比佢睇,等佢覺得世界原來好大,好多野可以試,可以玩,始終一生得一次,老左唔會再想玩,亦都唔會有人想同你玩,因為你老左,身體同外表都唔支撐到,所以應該襯後生未老有精神有健康的時候,就咩都試下老左唔會後悔﹗

引用:
原帖由 bergkampdennis 於 2019-1-11 11:28 PM 發表 查看引用來源
你絶對係唔想玩,如果我唔叫佢試下,佢一世都肯定唔會試,因為佢都係極保守的人﹗但可以佢夠愛我掛,半推半就,日講夜講,每次講多D,得閒上網找些新題材比佢睇,等佢覺得世界原來好大,好多野可以試,可以玩,始終一生得一次,老左唔會再想玩,亦都唔會有人想同你玩,因為你老左,身體同外表都唔支撐到,所以應該襯後生未老有精神有健康的時候,就咩都試下老左唔會後悔﹗ ...
其實揾適合嘅對象最難,尤其係第一次,請問C兄搵乜野人同老婆玩

2X歲後生仔應該會容易D,可以嘗試一下,始終佢地係血氣方剛的一群

師兄原來有新post我完全無睇。
我睇時機到了

引用:
原帖由 bergkampdennis 於 2019-1-11 11:53 PM 發表 查看引用來源
2X歲後生仔應該會容易D,可以嘗試一下,始終佢地係血氣方剛的一群
第一次搵咗網友定認識嘅朋友玩

引用:
原帖由 couplelover 於 2019-1-12 12:00 AM 發表 查看引用來源
師兄原來有新post我完全無睇。
我睇時機到了
都要配合天時地利先可以成事

好羨慕樓主,我都好想老婆陪我講下,做愛嘅時候陪我癲下幻想下有第二個同佢一齊玩..... 但係一啲都唔容易囉

網友,初初响APPS傾下先,發覺好傾就約對方出來見面,觀察對方的態度行為同目的,如果啱就約時間玩,唔啱就算當食餐飯,我都約左幾個先約到,試下無妨

引用:
原帖由 bergkampdennis 於 2019-1-12 12:37 AM 發表 查看引用來源
網友,初初响APPS傾下先,發覺好傾就約對方出來見面,觀察對方的態度行為同目的,如果啱就約時間玩,唔啱就算當食餐飯,我都約左幾個先約到,試下無妨 ...
老婆有冇見過揀過,定C兄覺得Ok就直接玩

引用:
原帖由 shing_17 於 2019-1-12 12:36 AM 發表 查看引用來源
好羨慕樓主,我都好想老婆陪我講下,做愛嘅時候陪我癲下幻想下有第二個同佢一齊玩..... 但係一啲都唔容易囉
絕對係漫長嘅挑戰

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆