上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.22

收藏  |  訂閱
1.6k  206.0k

C兄,銀行舊豉油在石街近褔街開檔近半年,有緣可相聚

引用:
原帖由 大jer明 於 2018-8-26 01:59 PM 發表 查看引用來源

银行舊鼓油有一段时间搬咗去大埔道,跟住又四處打游擊,现在不知所踪。
你都唔知就無人知咯。
昨午我試那件跟四妹同名,唔錯,離開時遇你座小山正吃飯,睇落都可以食得落,另一髮花剛上鐘,見面就被那C兄狂揸,猛叫唔好大力,細力的好痛,這邊繼續揸,那邊狂叫,未知髮花真面和藝名,求知!

都係個個鈴鈴

引用:
原帖由 unclechanchan 於 2018-8-26 03:34 PM 發表 查看引用來源
都係個個鈴鈴
莫非昨午二點狂揸那位是你!

No,No,

Uncle試過揸鈴?描述吓好噃。我那個天圆地×l跪在床似两顆大吊鐘,可觀可吮,卧在床就八字波,可搓可扭,無詐形,非常滿意服務員。

引用:
原帖由 unclechanchan 於 2018-8-26 03:11 PM 發表 查看引用來源
C兄,銀行舊豉油在石街近褔街開檔近半年,有緣可相聚
果度好吊腳,石街過長沙灣道好麻煩,要兜好多路。:smile_27:

未知是否半邊樓梯亞紅舊檔個間。

引用:
原帖由 大jer明 於 2018-8-26 01:25 PM 發表 查看引用來源

但有時星期日家庭日會少人:smile_04:
不過太熱怕白行。
飲左好多大補酒。唸住天日过去爆鑊勁。睇下边個師奶唔好彩

引用:
原帖由 kwokpingchow 於 2018-8-26 01:25 PM 發表 查看引用來源

大J明:C兄髮仔至愛—銀行舊豉油,這件平板近年不知消失咗去邊。昨午依C兄指引去紫花對面,樓下無人,按鈴後等半分鐘,有一C IO下來開門客正爽完穿衣,再後跟上,開名那位髮花上緊鐘,随遇而安試試,服務對板,符合要求,上下解甲,大波,可惜軟咗啲,二紅無跌錢。謝謝大j明和bearpop两位推介! ...
師兄。我個次就见有3個。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆